Međunarodna suradnja

#volimskolskisport

Međunarodna
suradnja

#volimoskolskisport

Međunarodna suradnja

Hrvatski školski sportski savez punopravni je član Svjetske školske sportske federacije (ISF – International School Sport Federation) od 2007. godine te Europske školske sportske federacije (ESSF – European School Sport Federation) od 2020. godine.

 

Izvršni odbor HŠSS za svaku godinu odabire “prioritetna” natjecanja za koja sudjeluje u sufinanciranju sudjelovanja škola i učenika na natjecanju, a ovisno o financijskim mogućnostima u pojedinoj godini.

 

Odluku o “prioritetnim” natjecanjima HŠSS objavljuje tijekom listopada ili studenog svake godine te nakon objave odluke otvara prijave za pojedini događaj. 

 

Za sva ostala natjecanja u organizaciji ISF-a i ESSF-a koja nisu odabrana kao “prioritetna” svaka se škola može prijaviti slanjem pisma namjere do kraja kalendarske godine koja prethodi godini natjecanja.

 

Detaljnije uvjete za prijavu te kriterije za odabir škola i učenika možete pronaći u Pravilniku o međunarodnim natjecanjima. – kliknite ovdje (vodi na stranicu dokumenti)

 

Niže možete pronaći kalendar međunarodnih natjecanja.

 

Za sve informacije vezane uz međunarodna natjecanja i događaje možete se obratiti Voditelju za međunarodnu suradnju i projekte Tomislavu Paripoviću na e-mail tomislav.paripovic@skolski-sport.hr.

Međunarodne organizacije

Kalendar

ISF WSC Cross Country 2024