ISF GYMNASIADE, BAHRAIN 2024 – otvorene prijave

#volimskolskisport

ISF GYMNASIADE, BAHRAIN 2024 – otvorene prijave

#volimoskolskisport

Od 23. do 31. listopada 2024. godine u gradu Manama u Bahrainu održat će se ISF GYMNASIADE (GIMNAZIJADA), najveće multisportsko školsko natjecanje na svijetu.


Nakon Gimnazijade u Riju za učenike do 15 godina na red su došli i srednjoškolci! Ako si rođen 2006., 2007. ili 2008. godine i ostvaruješ vrhunske rezultate u svom sportu, sada imaš priliku prijaviti se za sudjelovanje na ISF Gymnasiade (Gimnazijada) i otputovati u Bahrain s delegacijom Hrvatskog školskog sportskog saveza.

Zainteresirane škole trebaju poslati pismo namjere u kojem će navesti sljedeće podatke:

  • ime i prezime učenika
  • datum rođenja
  • sport i eventualnu disciplinu/kategoriju (npr. atletika – 200 m i skok u dalj ili hrvanje – težinska kategorija)
  • kratki rezime najboljih sportskih rezultata u 2023. godini

Sve detalje o disciplinama/kategorijama i godištima za pojedini sport možete pronaći u biltenu natjecanja:

Pisma namjere škole mogu poslati najkasnije do 1. ožujka 2024. (petak) na ured@skolski-sport.hr i obavezno tomislav.paripovic@skolski-sport.hr u CC-u.

HŠSS će sudjelovati u sufinanciranju troškova za ukupno 10 učenika na način kako je opisano u članku 6. stavku 2. Pravilnika o međunarodnim natjecanjima. Pravilnik možeš pronaći na web-u HŠSS-a pod „Dokumenti“ ili klikom na poveznicu ovdje.

Nakon završetka roka za dostavu pisma namjere, HŠSS će provesti selekcijski postupak za 10 učenika kojima će se sufinancirati odlazak na Gimnazijadu kako je definirano u čl. 6. Pravilnika o međunarodnim natjecanjima. Sve prijavljene škole bit će obavještene o rezultatima selekcijskog postupka te će dobiti upute o daljnjim koracima.

Svi učenici koji neće ostvariti sufinanciranje, također mogu sudjelovati na natjecanju o vlastitom trošku, a HŠSS će za njih obaviti postupak prijave.

Sve dodatne informacije možete zatražiti na tomislav.paripovic@skolski-sport.hr.