Potvrde

#volimskolskisport

Potvrde

#volimoskolskisport

Potvrde

Hrvatski školski sportski savez omogućava izdavanje potvrda o sudjelovanju na Završnicama državnih prvenstava te programima i projektima u našoj organizaciji. Pristupite portalu za izdavanje potvrda ovdje i dostavite nam potrebne informacije za izdavanje potvrde:

Pristupite portalu za izdavanje potvrda ovdje i dostavite nam potrebne informacije za izdavanje potvrde:

Svi učenici, članovi ekipa školskih sportskih društava koja su sudjelovala na Završnici državnih prvenstava od školske godine 2007./2008. pa sve do danas, moći će dobiti POTVRDU o sudjelovanju na državnom prvenstvu, koje mogu koristiti za primjerice; upis na fakultet, upis u studenski dom, dobivanje stipendije i sl.

Portalu za potvrde možete pristupiti klikom na OVU POVEZNICU te ostaviti sljedeće podatke:

  • Svrha potvrde       

  • Uloga (na natjecanju ili projektu)        

  • Aktivnost: (državno prvenstvo ili projekt)       

  • Osobni podaci – OIB, Spol, Ime, Prezime, Škola, ŠSD, Školska godina        

  • Ukoliko se radi o državnom prvenstvu Sport te Ostvareni plasman        

  • Kontakt e-mail (na koji će biti poslana potvrda)

*Za predaju zahtjeva potrebno je popuniti formular te pritisnuti gumb “Zatraži potvrdu!”. Ukoliko je zahtjev opravdan i uneseni podaci su valjani, na unesenu email adresu ćete dobiti željenu potvrdu.

Potvrda će se korisniku slati isključivo e-mailom u PDF obliku.

Dodatni bodovi za upis u srednju školu

Dragi učenici, cijenjeni roditelji,

Hrvatski školski sportski savez NIJE u mogućnosti izdavati uvjerenja kojim bi učenici osnovnih škola stjecali dodatne bodove za upis u srednju školu. Podaci o ostvarenom uspjehu u natjecanjima školskog sporta, a temeljem kojih učenici stječu pravo na dodatne bodove za upis u srednju školu, dostavljeni su nadležnom Ministarstvu i ugrađeni u Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole.

Za sve informacije o dodatnim bodovima, potrebno je poslati upit preko stranica njihova sustava.

Sve roditelje koji bi željeli saznati na koji će način njihova djeca ostvariti dodatne bodove za upis u srednju školi, molimo da pročitaju OVE INFORMACIJE (klik na poveznicu).