Fair play karton u 2023./2024.

#volimskolskisport

Fair play karton 2023/2024

#volimoskolskisport

FAIR PLAY KARTON u 2023./2024. godini

Natjecanja državnih prvenstava započela su krajem studenoga u Poreču i već na prvom natjecanju sjajna dodjeljena su čak 3 FAIR PLAY kartona.

FAIR PLAY KARTON – mladi uzori šahovske zajednice

FAIR PLAY KARTON | „ambasadori fair playa iz svakog kutka Lijepe Naše“

 

Na državnom prvenstvu školskih sportskih društava u krosu svjedočili smo novim fair play pdvizima.
Petar Slavinić i Vito Markić iz Osnovne škole braće Radić Koprivnica novi su dobitnici fair play kartona!
Kada je David iz koprivničke ekipe pao, Vito iz njegove ekipe je primjetio i bodrio ga te pazio dok ne stigne pomoć. Ona je ubrzo i stigla jer je Petar, čim je ušao u cilj, u punom šprintu nastavio do Petra kako bi provjerio je li sve u redu.
Nakon što su vidjeli da David ne može nastaviti sam, podigli su ga i zajedno završili utrku.
“Bio sam treći tijekom cijele utrke i onda na zadnjih 400 metara pad. Jednostavno si nisam mogao zamisliti da ne završim utrku”, rekao je zahvalivši svojim prijateljima što su ga bodrili i pomogli mu proći cilj. #volimskolskisport

Na natjecanju državnog prvenstva u hrvanju dobili smo novog vlasnika  fair play kartona. Dječak Fabian Mihoci, iz Osnovne škole “Brestje” zaustavio je igru zbog boli ruke kod protivnika. Činjenica da je Fabian tako ispustio pobjedu i prolazak u daljnji krug natjecanja čini ovaj trenutak još posebnijim. Dok iz Tehničke komisije doznajemo kako je sve prošlo u najboljem redu uz par sitnih nesuglasica, oni najbolji odlučno su obećali da se iduće godine vraćaju još jači. 

Na Državnom prvenstvu u sportskom plesu dodijeljen je #fairplay karton hrabroj Rose Mariji Farkaš, učenici šestog razreda I. Osnovne škole Čakovec.
Ona je nastupila za svoju ekipu unatoč činjenici da je neposredno prije natjecanja završila na hitnom prijemu. Kako navodi, njoj ovo natjecanje znači sve i nije htjela ostaviti svoju ekipu na njihovom nastupu. Sretna je zbog dobivanja fair play kartona, a i mi smo ponosni na nju te joj ovim putem čestitamo u ime HŠSS-a i Tehničke komisije. #volimSkolskiSport
Fabijan Gabaldo, IPL novinar

 

Fair play avantura se nastavlja….