Politika kolačića

#volimskolskisport

Politika kolačića

#volimoskolskisport
Politika kolačića

Datum stupanja na snagu: 31.10.2023.

Što su kolačići?

Ova politika kolačića objašnjava što su kolačići, kako ih koristimo, koje vrste kolačića koristimo, tj. koje informacije prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste, te kako upravljati postavkama kolačića.

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranu malih dijelova informacija. Pohranjuju se na vašem uređaju kada se web stranica učita u vašem pregledniku. Ti kolačići pomažu nam da web stranica pravilno funkcionira, da bude sigurnija, pruža bolje korisničko iskustvo, te razumijemo kako web stranica radi i analiziramo što radi dobro, a gdje su potrebna poboljšanja.

Kako koristimo kolačiće?

Kao i većina online usluga, naša web stranica koristi kolačiće prve strane i kolačiće trećih strana u nekoliko svrha. Kolačići prve strane uglavnom su nužni za pravilno funkcioniranje web stranice i ne prikupljaju nikakve vaše osobne podatke koji se mogu identificirati.

Kolačići trećih strana koji se koriste na našoj web stranici uglavnom služe za razumijevanje načina na koji web stranica funkcionira, kako komunicirate s našom web stranicom, održavanje naših usluga sigurnima, pružanje oglasa koji su relevantni za vas i sve u svemu pružanje boljeg i unaprijeđenog korisničkog iskustva te pomoć u ubrzanju vaših budućih interakcija s našom web stranicom.

Upravljanje postavkama kolačića

Postavke kolačića

Svoje postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku klikom na gumb iznad. To će vam omogućiti ponovni posjet traci s pristankom na kolačiće te promjenu vaših postavki ili odmah povlačenje vašeg pristanka.

Osim toga, različiti preglednici pružaju različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Postavke svog preglednika možete promijeniti tako da blokirate/izbrišete kolačiće. U nastavku su navedene poveznice na dokumente za podršku o upravljanju i brisanju kolačića iz glavnih web preglednika.

Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/32050

Safari: https://support.apple.com/hr-hr/guide/safari/sfri11471/mac

Firefox: https://support.mozilla.org/hr/kb/brisanje-kolacica-i-podataka-web-mjesta-u-firefoxu

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/hr-hr/topic/kako-izbrisati-datoteke-kolačića-u-internet-exploreru-bca9446f-d873-78de-77ba-d42645fa52fc

Ako koristite bilo koji drugi web preglednik, posjetite službene dokumente za podršku vašeg preglednika.