Skip to main content
SVJETSKO ODBOJKAŠKO PRVENSTVO U BRNU

Domaćin ISF-ovog Svjetskog školskog prvenstva u odbojci u 2018. godini bio je  Školski sportski savez Republike Češke, a organizirano je uz podršku češkog Ministarstva prosvjete, mladeži i športa te Gradskog vijeća Brna.

Mon, 06/11/2018 - 13:55
Tags

Porečanke i rovinjci prvaci

Na ovogodišnjem poluzavršnom državnom prvenstvu skupine „Zapad“ srednjih škola u odbojci za djevojke i mladiće sudjelovalo je osam školskih sportskih društava a natjecalo se oko sto učenika i učenica.

Šibenčani i Kaštelani podijelili prva dva mjesta

Četiri najbolje muške i ženske ekipe, pobjednici Županijskih prvenstava, stigli su u Šibenik kako bi izborili plasman na Državno prvenstvo u Poreču. Velika borba vodila se za svaki poen na Poluzavršnom natjecanju, a na kraju su najviše razloga za zadovoljstvo imali Šibenčani i Kaštelani.

Matematičarke imaju formulu za uspjeh

Odbojkašice III. (prirodoslovno-matematičke) gimnazije Osijek, poznatije kao Primag, osvojile su prvo mjesto u poluzavršnici srednjoškolskog natjecanja u ženskoj odbojci skupine Istok, održanoj 14. ožujka 2018. u Osijeku. 

Time su izborile sudjelovanje u završnici natjecanja koja će se održati od 25. do 27. travnja u Poreču. Osječka je gimnazija bila i organizator susreta, a ravnateljica Snježana Barabaš-Seršić nije krila zadovoljstvo atmosferom u Dvorani Jug II i borbenošću svih četiriju ekipa.

Svjetsko odbojkaško prvenstvo

U Beogradu je od 25. lipnja do 3. srpnja održano Svjetsko školsko odbojkaško prvenstvo na kojem su nastupile i naše dvije ekipe. Hrvatsku su predstavljali učenici Srednje škole Mate Balota iz Poreča (djevojke) te Srednja škola Zvane Črnje iz Rovinja (mladići).

Djevojke iz Poreča na kraju su zauzele 15. mjesto a momci iz Rovinja 18.

Evo i rezultata naših ekipa:

Thu, 07/07/2016 - 15:34
Tags

U SLJEDEĆEM KRUGU NATJECANJA GLEDAT ĆEMO I DOMAĆINE

Odbojka je vrlo popularan sport, kako u Republici Hrvatskoj, tako i šire. To najbolje pokazuje i žar naših srednjoškolaca i njihovih navijača koji su danas zapalili dvoranu Intersport. Kako će tek izgledati i zvučati sutrašnje finale? Jedva čekamo saznati.

JELENKE I GRDELINI OPRAVDALI ULOGU FAVORITA!

Završio je dugo isčekivani dan Završnice školskog natjecanja u odbojci za ovu školsku godinu. Ova školska godina u svijetu odbojke bit će upamćena po osvajačima zlata: momčad Grdelini (Kaštel Stari) i ekipi Jelen (Dražice).

Osvajači Državnog prvenstva Grdelini su u polufinalu pobjedom od 2:0 nad momčadi Una (Hrvatska Kostajnica) osigurali prolaz u finale. Vodstvo su tijekom cijele utakmice imali Grdelini što je rezultiralo pobjedom.

Borba se nastavlja u Poreču

Prvog dana državnog prvenstva u Hrvatskoj, 25.travnja 2016. godine u dvorani Intersport, odigrane su brojne zanimljive i napete odbojkaške utakmice između učenika osnovnih škola. Muške momčadi i ženske ekipe bile su podijeljeni u dvije skupine.

U muškoj skupini “A“ nalazili su se:
Petrijanec (Petrijanec), Grdelini (Kaštel Stari) i Đuro Pilar (Slavonski Brod). Bez ijednog izgubljenog seta, Grdelini su zauzevši prvo mjesto u skupini, osigurali prolaz u sljedeći dio natjecanja. U sutrašnjem dijelu natjecanja svoju borbu će nastaviti i momčadi Đuro Pilar (Slavonski Brod).

Sportaši od ranog jutra na borilištima

Najbolji mladi sportaši osnovnoškolci koji su izborili nastup na Završnici državnog prvenstva, od ranog su jutra na borilištima diljem Poreča i Umaga.

Sportaši se natječu u osam sportova, a neke od ovogodišnjih državnih prvaka saznat ćemo već danas. I to u stolnom tenisu, badmintonu, krosu i šahu.

Na našem portalu možete pratiti rezultate uživo iz navedenih sportova, kao i iz rukometa, košarke, futsala i odbojke.

Rezultate uživo možete pratiti OVDJE.

Subscribe to odbojka