Projekt „Igram, pišem, lajkam“ u finalu Project Management Awards 2023!

#volimskolskisport

Projekt „Igram, pišem, lajkam“ u finalu Project Management Awards 2023!

#volimoskolskisport

Edukativni medijski projekt sportskog novinarstva „Igram, pišem, lajkam“ nominiran je za nagradu Project Management Awards 2023 u kategoriji Najbolji projekt s mladim voditeljem.


Project Management Awards već devetu godinu nagrađuje najbolje projekte i projektne menadžere s naglaskom na mlade perspektivne menadžere koji svojim projektima i idejama unaprjeđuju zajednicu i poslovanje svojih organizacija i tvrtki. Jedinstveno je priznanje u Republici Hrvatskoj koje se dodjeljuje u području upravljanja projektima te je prvi korak u profesionalnom razvoju ljudi u tom području.

“Cilj je natjecanja promocija izvrsnosti i kompetencija voditelja projekata, kao i predstavljanje izvanrednih projekata te povezivanje profesionalaca u tom području”, potvrđuju iz udruge IPMA Young Crew Croatia, organizatora nagrada.

Nagrade se dodjeluju u pet kategorija: Najbolji voditelj projekta, Najbolji projekt, Najbolji mladi voditelj projekta, Najbolji projekt s mladim voditeljem te Najbolje znanstveno istraživanje u području upravljanja projektima, a projekt „Igram, pišem, lajkam“ nominiran je u kategoriji Najbolji projekt s mladim voditeljem.

Hrvatski školski sportski savez ponosan je na nominaciju projekta koji je ponovno pokrenut 2021. godine u modificiranom i proširenom obliku, a koji je impresionirao i iskusne projektne menadžere koji su bili članovi evaluacijske komisije ovih nagrada.

Koordinatorica projekta u Hrvatskom školskom sportskom savezu Marija Bobinski predstavila je projekt pred evaluacijskim odborom PM nagrada u finalu 2. prosinca 2023., a projekt je sada u top tri najbolja projekta s mladim voditeljem u 2023. godini. Svečana dodjela bit će na gala večeri u hotelu Esplanade 19. prosinca 2023. godine na kojoj će biti predstavljeni finalisti u svih pet kategorija te proglašeni ovogodišnji pobjednici.

„I sama sam bila IPL učenik novinar u srednjoj školi i znam koliko je ovaj projekt vrijedan i važan svim njegovim sudionicima. Zahvalna sam što je projekt ponovno pokrenut i što mi je povjeren zadatak da ga proširimo, unaprijedimo te stvorimo cjelovit, multidisciplinarni edukativni projekt koji može konkurirati na ovakvim nagradama“, potvrđuje Marija Bobinski.

U isto vrijeme podsjeća da uskoro završavaju prijave za novu sezonu projekta „Igram, pišem, lajkam“ – svi koji žele sudjelovati u jednom od najboljih projekata u Republici Hrvatskoj mogu se prijaviti NA OVOJ POVEZNICI do 22. prosinca 2023. godine.

Projekt „Igram, pišem, lajkam“ provodi Hrvatski školski sportski savez uz podršku Ministarstva turizma i sporta te partnerstvo Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu.