NAJAVA | Državna prvenstva u košarci i futsalu | Poreč, 2024.

#volimskolskisport

NAJAVA | Državna prvenstva u košarci i futsalu | Poreč, 2024.

#volimoskolskisport

Državna prvenstva u košarci i futsalu okupit će preko 2000 sportašica i sportaša u sportskom gradu Poreču kroz dva tjedna natjecanja i atraktivnih utakmica. Na futsal prvenstvu ponovno nam se pridružuje i Lidl Hrvatska kao novi ponosni sponzor školskog sporta.


Pet dana natjecanja obilježit će zanimljive utakmice u muškoj i ženskoj konkurenciji u četiri porečke dvorane, a u dvorani Intersport ponovno nam se pridružuju i sponzori; omiljene Cetina i Arabesca te Lidl Hrvatska, novi ponosni sponzor Hrvatskog školskog sportskog saveza. Svi sportaši pozvani su pridružiti nam se na svim utakmicama i osvježiti se u Lidl fresh corneru.

Ova državna prvenstva provode se uz punu podršku Ministarstva turizma i sporta te suradnju s Hrvatskim nogometnim savezom i Hrvatskim košarkaškim savezom. Državna prvenstva moći ćete pratiti uživo ili na prijenosu uživo iz dvorane Intersport na YouTube kanalu Hrvatskog školskog sportskog saveza te na društvenim mrežama uz naše IPL učenike novinare.

Prvog dana svakog natjecanja bit će održan ždrijeb za osnovne i za srednje škole, a prijenos uživo bit će na našim društvenim mrežama.