NAJAVA | Državno prvenstvo u hrvanju i sportskom plesu | Poreč, 2024.

#volimskolskisport

NAJAVA | Državno prvenstvo u hrvanju i sportskom plesu | Poreč, 2024.

#volimoskolskisport

Hrvatski školski sportski savez najavljuje završnicu Državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske u hrvanju za osnovne škole koja će se održati 12. i 13. veljače 2024. godine te Državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske u sportskom plesu za osnovne i srednje škole 13. i 14. veljače 2024. godine u dvorani Intersport u Poreču.


Sve informacije o Državnom prvenstvu u hrvanju saznajte OVDJE – Državno prvenstvo moći ćete pratiti uživo ili na prijenosu uživo na YouTube kanalu Hrvatskog školskog sportskog saveza te na društvenim mrežama uz naše IPL učenike novinare.

Sve informacije o Državnom prvenstvu u sportskom plesu za osnovne i srednje škole saznajte OVDJE – Državno prvenstvo moći ćete pratiti uživo ili na prijenosu uživo na YouTube kanalu Hrvatskog školskog sportskog saveza te na društvenim mrežama uz naše IPL učenike novinare.

Ovo se prvenstvo provodi uz puno pokroviteljstvo Ministarstvo turizma i sporta te suradnju s članovima Hrvatskog hrvačkog saveza i Hrvatskog sportskog plesnog saveza.