NAJAVA | Državno prvenstvo u judu za osnovne škole | Zagreb, 2024.

#volimskolskisport

NAJAVA | Državno prvenstvo u judu za osnovne škole | Zagreb, 2024.

#volimoskolskisport

Hrvatski školski sportski savez državnu završnicu dovodi u Zagreb! Glavni grad Lijepe Naše domaćin je ovogodišnjeg Državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske u judu za osnovne škole koji će u sportskoj dvorani Sutinska vrela okupiti sportašice i sportaše iz svih krajeva Republike Hrvatske.

Učenici će se 24. siječnja 2024. godine u sportskoj dvorani Sutinska vrela u Zagrebu natjecati u kategorijama dječaka, djevojčica i mješovitih timova, a najuspješnija školska sportska društva osvajaju titulu novih državnih prvaka. Državno prvenstvo moći ćete pratiti uživo ili na prijenosu uživo na YouTube kanalu Hrvatskog školskog sportskog saveza te na društvenim mrežama uz naše IPL učenike novinare.

Ovo se prvenstvo provodi uz puno pokroviteljstvo Ministarstvo turizma i sporta te suradnju s partnerima Hrvatskog judo saveza i Školskog sportskog saveza Grada Zagreba. Hrvatski judo savez partner je HŠSS-a od 2023. godine, a uspješnu suradnju nastavljamo organizacijom ovog prvenstva, ali i donacijom 250 kimona za školska sportska društva koja će sudjelovati na ovom prvenstvu!

Sve informacije o natjecanju pronađite OVDJE.

Pridružite nam se 24. siječnja od 09 sati u dvorani Sutinska vrela i s nama podržite mlade judašice i judaše školskog sporta!