DRŽAVNO PRVENSTVO ZA UČENIKE S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA | prijave u tijeku!

#volimskolskisport

DRŽAVNO PRVENSTVO ZA UČENIKE S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA | prijave u tijeku!

#volimoskolskisport

Državno prvenstvo učenika s intelektualnim teškoćama ove će se godine održat od 18. do 20. ožujka 2024. godine – pozivamo sve zainteresirane da pročitaju upute za prijavu i pridruže nam se u Poreču!


Sve informacije o ovom natjecanju možete pronaći na poveznici OVDJE, a u nastavku vam donosimo kratki pregled najvažnijih informacija za pripremu.

PRIJAVE SU OTVORENE

Prijave su otvorene u rujnu, a još uvijek su za sve škole i centre otvorene do 26. veljače 2024. u 23.59 sati.

Do 16. siječnja 2024. portalu je pristupilo 15 škola/centara i do sada prijavilo 49 učenika. Školske godine 2022./2023. prijavljeno je bilo čak 60 škola/centara te 353 učenika i učenica te 130 voditelja i voditeljica, stoga se radujemo starim i novim sudionicima natjecanja.

Prijave se vrše isključivo online na našem portalu Školskog sporta.

Detaljnije o samom postupku prijave pročitajte OVDJE (važno je za one koji se nisu prijavili prošle godine). Nakon prijave formirat će se startne liste za sve discipline i sve sportove te biti poslane voditeljima.

DISCIPLINE I SPORTOVI

Državno prvenstvo održava se u sportovima atletika, plivanje, stolni tenis, štafetna igra i pikado.

Prema našem PROPISNIKU, uvjet za sudjelovanje učenika u pojedenoj disciplini jest da je za taj sport prijavljeno najmanje 3 (tri) učenika, stoga vas sve pozivamo da detaljno proučite Propisnik prije prijave.

Da biste uspješno prijavili ekipu na Državno prvenstvo, učenici MORAJU imati Iskaznicu Hrvatskog školskog sportskog saveza. Sve o ISKAZNICAMA i kako ih napraviti pročitajte OVDJE.

Nakon prijave i upisa učenika u Portal školskog sporta, moguće je dopuniti i izmjeniti prijavu. Logiranjem sa svojim pristupnim podacima u Portal školskog sporta, moguće su promjene discipline, zamjene učenika drugim učenikom – sve to do 26. veljače 2024.

KONTAKT

Za sva pitanja vezana za Državno prvenstvo za učenike s intelektualnim teškoćama možete se javiti u Hrvatski školski sportski savez Goranu Jukiću na goran.jukic@skolski-sport.hr ili 099 222 6363.

Sretno s prijavama!