PANEL: “Izazovi u psihofizičkom razvoju djece”

#volimskolskisport

PANEL: “Izazovi u psihofizičkom razvoju djece”

#volimoskolskisport

Već 12. nacionalni simpozij “Školski sport” za kineziologe i nastavnike tjelesne i zdravstvene kulture ove godine se bavi “Izazovima u psihofizičkom razvoju djece”. Uz stučnjake iz područja raspravlja o ključnim konceptima sporta i zdrave prehrane koje želimo usaditi djeci od najranije dobi.

Simpozij se održava uz podršku Ministarstva turizma i sporta s Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Agencijom za odgoj i obrazovanje u subotu 21. listopada 2023. godine od 10 do 17 sati.

S temom “Izazovi u psihofizičkom razvoju djece” HŠSS želi se osvrnuti upravo na pitanja kineziologa s kojima surađuju kroz sustav školskog sporta i pružiti odgovore stručnjaka na važne teme u području kineziologije, psihologije i nutricionizma, uz mišljenja i primjere dobre prakse predstavika školskog sporta i edukacije djece u više područja.

PANEL: Izazovi u psihofizičkom razvoju djece

Ovogodišnji panel na 12. simpoziju “Školski sport” fokusiran je na multidisciplinarni pristup psihofizičkom razvoju djece školske dobi, a glavne koncepte i smjernice za rad s djecom predstavit će:

  • dr. sc. psihologije Anđela Jelić Đinđić
  • Martina Dadić, mag. nutr., struč. spec. cin. – nutricionistica i kondicijska trenerica
  • Iva Ančić – Voditeljica brenda i marketinških komunikacija A1 Hrvatska
  • Kristijan Blažević, prof. – kineziolog i kondicijski trener
  • prof. dr. sc. Danijel Labaš – komunikolog i sveučilišni profesor, predsjednik Djeca medija
  • Nenad Žugaj, mag. cin. – kineziolog, trener ženskih hrvačkih reprezentacija te svjetski i europski medaljaš i olimpijac HHS
  • dr. sc. Ivan Dujić, glavni tajnik Hrvatski školski sportski savez

Moderator: Ivan Fedor (Radio Sljeme & Djeca medija)

#image_title

Panel je otvoren za javnost, a održat će se 21. listopada 2023. s početkom u 12.45h na Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Pridružite nam se!