Skip to main content

ZG Dan školskog sporta u Areni Zagreb 15. ožujka!

SPORTSKI SPEKTAKL U ARENI ZAGREB S PREKO 700 ZAGREBAČKIH SPORTAŠICA I SPORTAŠA

Školski sportski savez Grada Zagreba poziva vas na ZG Dan školskog sporta u Areni Zagreb koji će okupiti najbolje školske nogometaše, odbojkaše, košarkaše i rukometaše, ali i male igrače graničara te pred velikom publikom učenika, roditelja i ostalih navijača otkriti nove državne predstavnike za velika Državna prvenstva u školskom sportu.

15. ožujka 2023. godine u Areni Zagreb očekuje nas preko 700 sportašica i sportaša na dva terena u pet sportova – cijelo će događanje biti besplatno za gledatelje i navijače, ali i praćeno tijekom cijelog dana na prijenosu uživo.

Više o Prvenstvu pročitajte ovdje: www.zgdan.eu

Svečano otvorenje u 12.20 sati  te mnogo zanimljivih susreta najboljih školskih sportskih ekipa grada Zagreba održava se uz podršku Grada Zagreba, Hrvatskog školskog sportskog saveza i Sportskog saveza Grada Zagreba. Natjecanje će biti popraćeno nastupima školskih zborova, plesača, Plesnog studija TransForm i medijskim timom projekta „Školski sportski novinar“ koji će objavljivati rezultate i zanimljivosti o najboljim zagrebačkim sportašicama i sportašima tijekom cijelog dana.

Ovo je Prvenstvo velik iskorak u predstavljanju školskog sporta, koji samo u gradu Zagrebu okuplja preko 17.000 djece koja sudjeluju aktivno u njima, stoga nam je veliko zadovoljstvo pozvati Vas da okupite što veći broj gledatelja i navijača. ULAZ U ARENU JE BESPLATAN.

Kako nam je bilo na 1. ZG Danu školskog sporta, pogledajte u videu.

 

Datum početka
15/03/2023
Datum završetka
15/03/2023