Skip to main content

Pomoć školskom sportu Sisačko-moslavačke županije

Poštovani prijatelji školskog sporta,

Hrvatski školski sportski savez izražava iskreno žaljenje i suosjećanje sa svim osobama koje je strašan potres zadesio Sisačko-moslavačku županiju. Naravno, isto tako izražavamo sućut obiteljima tragično preminulih osoba.

U svezi sa tragičnim događajem, Izvršni odbor HŠSS-a donio je odluku o uplati 70.000,00 kuna pomoći Školskom sportskom savezu Sisačko-moslavačke županije. Predstavnici županijskog saveza Sisačko-moslavačke županije će u narednim danima otvoriti poseban žiro račun isključivo za tu priliku i sukladno Pravilniku, dodjeljivati novčana sredstva najpotrebitijima u sustavu školskog sporta (školama za obnovu, kupnju opreme i slično).

Ovim putem pozivamo sve naše članice, županijske školske sportske saveze, ali i sve ostale da, u skladu sa svojim mogućnostima, doniraju novčana sredstva našim prijateljima, Školskom sportskom savezu Sisačko-moslavačke županije. Pokažimo spremnost na pomoć i zajedništvo naše velike obitelji školskog sporta kako bi se svi učenici s pogođenih područja što prije vratili u škole i sportske dvorane.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Ivana Dujića, glavnog tajnika Hrvatskog školskog sportskog saveza na 099-222-6568, gospođu Ljiljanu Gavranović, glavnu tajnicu Školskog sportskog saveza Sisačko-moslavačke županije na 099-216-6472 ili Tomislava Paripovića, djelatnika HŠSS-a na 095-371-7308.

Predsjednik HŠSS-a, Nikola Perković, prof.

i

Glavni tajnik HŠSS-a, dr.sc. Ivan Dujić