Skip to main content

Ostvarite popuste na sportsku opremu s Iskaznicama Hrvatskog školskog sportskog saveza!

Special d.o.o. novi je sponzor Hrvatskog školskog sportskog saveza – ova suradnja otvara mogućnost županijskim savezima, školama, ali i samim učenicima da ostvaruju popuste na raznovrsnu sportsku opremu brendova poput Mizuno i Errea!

Special d.o.o. tvrtka je koja se bavi proizvodnjom i distribucijom visoko kvalitetne sportske opreme i infrastrukture namijenjene javnim i privatnim sportskim objektima za rekreativnu i profesionalnu uporabu, koja svojim korisnicima predstavlja vrijedan alat u izvršavanju svakidašnjih sportskih zadaća. Više o njima saznajte OVDJE.

Partnerstvo s Hrvatskim školskim sportskim savezom potvrđeno je i predstavljeno županijskim školskim sportskim savezima 9. rujna u sklopu 14. Kolegija tajnika u Umagu. Kao novi sponzori školskih sportskih natjecanja, Special d.o.o. omogućuje kupnju svojih proizvoda; sportske odjeće, rekvizita, medalja i pehara po posebnim popustima za škole, ali i učenike sportaše koji sudjeluju u aktivnostima svojih školskih sportskih društava.

Pozivaju se sve škole koje planiraju naručivati sportsku opremu za svoje sportske dvorane, sportske rekvizite i opremu za dvoranu da se jave svojim županijskim savezima sa svojim potrebama te posrednom narudžbom ostvare popuste:

  • 30% na sav MIZUNO asortiman
  • 20% na sav ERREA asortiman
  • 20% na asortiman MEDALJA I PEHARA
  • 20% na ostalu OPREMU i REKVIZITE

Cijeli asortiman Special d.o.o. pogledajte na ovoj poveznici.

Isto tako, obavještavamo i sve učenike koji posjeduju Iskaznicu za učenike Hrvatskog školskog sportskog saveza da ostvaruju jednake popuste kupnjom u Specialu. Prilikom narudžbe, potrebno je navesti da posjeduju našu Iskaznicu preko Kontakt (special.hr).

Nadamo se da će ova suradnja pozitivno utjecati na organizaciju i provedbu sportskih natjecanja na svim razinama te omogućiti učenicima kvalitetnije sportske uvjete u svojim školama i zajednicama.

Datum početka
19/10/2022
Datum završetka
18/12/2022