Skip to main content

NAJAVA | Državno prvenstvo u atletici vraća se u Pulu!

Pula, 3. travnja 2023. - Hrvatski školski sportski savez vraća se u Pulu 4. i 5. travnja na održavanje velikog školskog sportskog natjecanja - Državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske u atletici za osnovne i srednje škole. Ovo će događanje ponovno u Istri okupiti preko 1 000 učenica iz 90 škola svih županija Lijepe Naše.

Na natjecanje su pozvane sve osnovne i srednje škole u Puli kako bismo sportsku radost kraljice sportova podijelili s našim učenicama i učenicima iz cijele Hrvatske. Iz Saveza potvrđuju: „Prošle smo godine na stadionu imali preko tisuću učenika u isto vrijeme – energija je bila neponovljiva. Ove godine razdvojili smo osnovne i srednje škole radi lakše koordinacije, ali i odmora za naše natjecatelje. Ipak, sigurni smo da će i ove godine atletika biti fenomenalan događaj.“

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na ovom posebnom sportskom susretu koji će se održati 4. i 5. travnja 2023. godine na atletskom stadionu SRC Veruda od 09:30 sati. Više informacija, kao i točnu satnicu, pronađite ovdje sa svim potrebnim detaljima o ovogodišnjem prvenstvu:

SVE INFO O DRŽAVNOM PRVENSTVU U ATLETICI – OŠ

SVE INFO O DRŽAVNOM PRVENSTVU U ATLETICI - SŠ

Na natjecanjima će sudjelovati i novi učenici novinari HŠSS-a koji u projektu „Igram, pišem, lajkam“ aktivno prate sva naša natjecanja. Kako nam je bilo prošle godine, pogledajte u PROMO VIDEU.

Datum početka
03/04/2023
Datum završetka
05/04/2023