Skip to main content

Mjesec Univerzalne sportske škole povodom 15 godina provođenja projekta

Slavimo 15 godina provođenja programa Univerzalne sportske škole! Sportski mjesec obilježit ćemo u sljedećim tjednima posjetima školama koje provode Univerzalnu sportsku školu i Vježbaonicu.

 

 

Hrvatski školski sportski savez ove godine obilježava 15. godina provođenja Univerzalne sportske škole. Proslava je započela na 10. simpoziju “Školski sport” kada je predstavljen Priručnik za voditelje programa Univerzalne sportske škole sa uputama i savjetima za provođenje aktivnosti, natjecanja te učenja o higijeni i zdravoj prehrani. 

 

S obzirom na raširenost i uspješnost projekta u više od 500 skupina diljem Lijepe Naše, cilj je ovu godinu obilježiti i malom sportskom turnejom. Voditelji odjela Hrvatskog školskog sportskog saveza tijekom sljedećih mjesec dana doći će u  mnogo škola pogledati aktivnosti Univerzalne sportske škole i Vježbaonice te čuti dojmove voditelja, ravnatelja, ali i najvažnije, djece i saznati s kojim se prilikama i izazovima susreću tijekom aktivnosti u ovim projektima. Dugogodišnja uspješna suradnja s mnogim voditeljima i školama uvijek može napredovati, te se nadamo da ćemo se tijekom ovog sportskog mjeseca još bolje upoznati te razgovarati o novim idejama, aktivnostima i potencijalnom razvoju projekta.

 

Također, svim osnovnim školama koje sudjeluju u provođenju USŠ stiže Priručnik za voditelje programa Univerzalne sportske škole kojeg smo predstavili početkom mjeseca u Zagrebu. Osim Univerzalne sportske škole, posjetit ćemo i srednje škole koje provode Vježbaonicu.

 

Više informacija, kao i točan raspored posjeta u sklopu Mjeseca Univerzalne sportske škole, uskoro će biti dostupni ovdje i na našim društvenim mrežama.

 

Datum početka
10/11/2021
Datum završetka
10/12/2021