Skip to main content

Hrvatska delegacija u Brazilu na Svjetskom prvenstvu u odbojci!

Školsko sportsko društvo Primag iz III. gimnazije Osijek i Školsko sportsko društvo Azinus V. gimnazije Vladimir Nazor Split otputovali su u Brazil na Svjetsko školsko sportsko prvenstvo u odbojci! 

 

Sportaši i sportašice koji su početkom svibnja postali naši novi državni prvaci u konkurenciji županijskih prvaka iz cijele Hrvatske nastavili su se pripremati i usavršavati kako bi predstavljali Republiku Hrvatsku na natjecanju ISF WSC Volleyball 2022 Međunarodne školske sportske federacije koje se održava u Foz Do IgaÇu u Brazilu od 19. do 27. lipnja 2022. 

Naše sportašice i sportaše očekuje zahtjevno i konkuretno natjecanje s 14 delegacija svijeta, ali i divna međunarodna događanja poput svečanosti otvorenja, noći nacije, kulturni dan i zanimljivi programi.

Sudjelovanje im je omogućeno kroz zajednički trud Hrvatskog školskog sportskog saveza, županijskih saveza, škola i donacija prikupljenih za putovanje - stoga svi želimo našim sportašicama i sportašima divno i uspješno natjecanje i iskustvo koje zauvijek pamtiti. 

Natjecanje se prenosi uživo na kanalima ISF-a, a ždrijeb pogledajte ovdje.

Više o natjecanju pročitajte OVDJE, a naše sportaše pratite s nama na našim društvenim mrežama: https://linktr.ee/skolski_sport.

Datum početka
19/06/2022
Datum završetka
27/06/2022