Skip to main content

10. Simpozij Školski sport

Hrvatski školski sportski savez u suradnji s Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Agencijom za odgoj i obrazovanje organizira 10. Simpozij školski sport. Simpozij će se održati na Kineziološkom fakultetu sveučilišta u Zagrebu 23.10.2021. s početkom u 11 sati.

Ove godine imamo posebnu čast najaviti predavanja i panel raspravu eminentnih domaćih i stranih stručnjaka za rad s djecom i mladima, koji će svojim teoretskim i praktičnim predavanjima zainteresirati i obogatiti ovaj, po broju sudionika, najveći stručni skup učitelja i nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture u Republici Hrvatskoj.

Panel rasprava biti će na temu primjera dobre prakse u sustavima školskog sporta u europskim zemljama.

U radnom dijelu Simpozija predstaviti će se projekt „Živjeti zdrav“, novi Priručnik za voditelje Univerzalne sportske škole, projekt Vrtim zdravi film, te prezentacija rada s djecom oštećena sluha.

Više o satnici i opširnije o temama pogledajte u programu Simpozija.

PROGRAM 10. SIMPOZIJA ŠKOLSKI SPORT

Prijave na Simpozij ići će uobičajenim kanalom kroz sustav ETTAEDU Agencije za odgoj i obrazovanje.

VAŽNO!!

Molimo profesore da AŽURIRAJU podatak o svom e-mailu u AZOO. Dostavite e-mailove koje koristite i koji su ispravni. Nakon vaše prijave na ETTAEDU Hrvatski školski sportski savez će dobiti vaše podatke o prijavi te e-mail koji je u bazi podataka AZOO. HŠŠS će slati korisničke podatke za prijavu gledanja streama upravo na TAJ e-mail, jer ćemo samo njega i  imati. Ovu obavijest pišemo jer se kod prošlogodišnjeg Simpozija događalo da se korisnički podaci šalju na e-mail koji ili nije ispravan ili ga osoba koja se prijavila na Simpozij ne koristi.

Klikom na poveznicu http://ettaedu.azoo.hr/ pronađete prema datumu Simpozij i kliknite na Prijava. Logirajte se svojim korisničkim AAI@EduHr podacima.

Prijava je OTVORENA, a rok za prijavu je 21.10.2021. do 23.59 sati.

Nakon tog roka SVI koji su se prijavili dobiti će na e-mail adresu kojom su se koristili u prijavi korisničke podatke za prijavu na web stranicu gdje će se moći pratiti Simpozij UŽIVO. Korisničke podatke za gledanje live streama poslati ćemo pravovremeno.

S korisničkim podacima pristupite internetskoj adresi gdje ćete nakon prijave moći gledati prijenos UŽIVO (live stream), najprije PANEL RASPRAVU od 11.00 do 12.30 sati, a potom i SIMPOZIJ od 13.00 do 18.00 sati. Potvrdu AZOO za napredovanje dobiti će SVI oni koji su se prijavili kroz sustav ETTAEDU te su se logirali s korisničkim podacima koje su dobili od HŠSS-a za gledanje Simpozija. Dakle, za potvrdu moraju biti zadovoljena OBA uvjeta: prijave kroz ETTAEDU i prijave na live stream platformu.

Vaš HŠSS