Skip to main content

Potvrde

Dragi učenici, cijenjeni roditelji, Hrvatski školski sportski savez neće izdavati uvjerenja kojim bi učenici osnovnih škola stjecali dodatne bodove za upis u srednju školu. Podaci o ostvarenom uspjehu u natjecanjima školskog sporta, a temeljem kojih učenici stječu pravo na dodatne bodove za upis u srednju školu, dostavljeni su nadležnom ministarstvu i ugrađeni Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole.

Svi ostali učenici, članovi ekipa školskih sportskih društava koja su sudjelovala na Završnici državnih prvenstva od školske godine 2007./2008. pa sve do danas, moći će dobiti POTVRDU o sudjelovanju na državnom prvenstvu, koje mogu koristiti za primjerice, upis na fakultet, upis u studenski dom, dobivanje stipendije i sl.

Takvu POTVRDU u sudjelovanju na Završnici držanog prvenstva može se dobiti isključivo on-line putem na ovoj Internetskoj aplikaciji.

Sve roditelje koji bi željeli saznati na koji će način njihova djeca ostavriti dodatne bodove za upis u srednju školi, molimo da pročitaju OVE INFORMACIJE (klikni na link).