Skip to main content

Kreće nova sezona projekta „Vrtim zdravi film“!

Projekt „Vrtim zdravi film“ nastavlja educirati učenike osnovnih škola diljem Lijepe naše 12. godinu zaredom!

Vrtim Zdravi Film dio je globalne Nestlé inicijative pod nazivom Nestlé for healthier Kids Global Programme, kojem je cilj educirati što više djece školske dobi o važnosti pravilne prehrane i bavljenja tjelesnom aktivnošću, u svrhu stjecanja zdravih životnih navika.

Hrvatski školski sportski savez u ovom projektu educira učenike viših razreda osnovne škole kako bi poruke usvojili tijekom životne faze u kojoj formiraju svoje stavove i ponašanja te im pomaže da usvoje zdrave navike koje će biti dio njihovih života i u kasnijoj dobi.

Projekt su odobrili Ministarstvo turizma i sporta, Ministarstvo zdravstva te Agencija za odgoj i obrazovanje, a u novoj školskoj godini očekuje se sudjelovanje do 180 škola iz Republike Hrvatske.

Županijski školski sportski savezi u suradnji će s HŠSS-om, a prema kriterijima za provođenje projekta, odabrati škole koje će ove godine provoditi projekt. Službeni početak provedbe projekta bit će 22. listopada 2022. godine, kada će na 11. Simpoziju „Školski sport“ biti održana edukacija „Vrtim zdravi film“ za profesore provoditelje projekta.

Na OVOJ POVEZNICI možete pronaći cijeli projekt te dokumente potrebne za provođenje projekta, kao i saznati sve detalje o prošlogodišnjem provođenju projekta.

Datum početka
22/10/2022
Datum završetka
15/04/2023