Skip to main content

PRIJAVITE SE ZA SUDJELOVANJE NA ISF GIMNAZIJADI U NORMANDIJI!

ISF Gimnazijada najveća je međunarodna sportsko-edukativna manifestacija za učenike u dobi od 16-18 godina. Pozivamo sve zainteresirane škole da prijave svoje delegacije!

 

Ove se godine održava 19. izdanje ISF Gimnazijade u devet gradova širom francuske pokrajine Normandije od 14. do 22. svibnja 2022. Ovogodišnje izdanje Gimnazijade obuhvatit će 20 sportova, od čega 3 parasporta, u kojima će se natjecati učenici i učenice rođeni 2004., 2005. i 2006. godine.

 

INFORMACIJE O SPORTOVIMA

Na službenoj web stranici događaja možete pronaći sve informacije o događaju – KLIKNITE OVDJE.

Također, sve informacije o sportovima, disciplinama i sustavu natjecanja u pojedinom sportu možete pronaći u Biltenu 1: 

 BILTEN 1 - ISF GYMNASIADE, NORMANDY 2022

 

 

INFORMACIJE O TROŠKOVIMA

Ukupni minimalni trošak sudjelovanja na Gimnazijadi po osobi je 450 eura.

Od tog iznosa škola snosi trošak depozita u iznosu od 150 eura po članu delegacije, a HŠSS snosi ostatak troška u iznosu od 300 eura. Navedeni trošak od 300 eura, HŠSS pokriva samo za učenice/učenice i trenere.

Ostali troškovi koji nisu uračunati u gore navedeni iznos su:

- troškovi puta

- troškovi osiguranja

- troškovi dnevnica voditeljima

- ukupan trošak za ostale službene osobe, suce te osobe u dodatnoj pratnji

- penalizacije za nedovođenje suca.

 

Sufinanciranje troškova za sudjelovanje na međunarodnom natjecanju, Hrvatski školski sportski savez obavit će u skladu s važećim Pravilnikom ISF međunarodnih natjecanjima dostupnim NA OVOJ POVEZNICI.

 

INFORMACIJE O EPIDEMIOLOŠKIM MJERAMA

S obzirom na aktualnu situaciju s pandemijom virusa Covid-19, u Francuskoj je trenutno na snazi mjera koja propisuje da sve osobe od 16 godina i starije moraju obavezno biti cijepljenje s minimalno dvije doze cjepiva kako bi mogli sudjelovati na događaju. O daljnjim odlukama ćemo vas obavještavati.

 

Molimo sve škole koje su zainteresirane za sudjelovanje njihovih učenika na ovogodišnjoj Gimnazijadi da nam se s popisom delegacije jave najkasnije do ponedjeljka 7. veljače 2022. do 16:00 sati kako bismo evidentirali prijavu i uputili Vas u daljnje korake.

Prijavu, ali i sve ostale upite vezane za sam događaj, možete slati na e-mail adresu tomislav.paripovic@skolski-sport.hr.

Datum početka
14/05/2022
Datum završetka
20/05/2022