Skip to main content

FAIR PLAY KARTON: Ništa bez plivačkih naočala!

Veći, stariji i iskusniji od osnovnoškolaca, no i dalje znaju igrati fair. Dominik Dukić koji polazi Gimnaziju Josipa Slavenskog Čakovec bio je na startu na kojem su prvo startale cure i jednoj od njih su pukle naočale. Ona se uspaničila i pitala ima li tko viška naočale. Dominik se ponudio i posudio joj svoje jer nitko drugi se nije javio. Kako nam kažu, dogovor je bio da kada ona otpliva, vrati naočale čim prije, međutim Dominik je bio grupa odmah poslije nje.

Ona mu nije stigla vratiti njegove naočale pa se Dominik mora brzo snaći i otrčati po svoje rezervne, iako je već bio na startu. Dominik nam je poručio i ovo:

„Na prvom natjecanju kojem sam ja bio pukla mi je kapica i isto tako sam se uspaničio. Tako da znam kako je to i želim pomoći drugima.“

Također nam poručuje da se na natjecanjima općenito nose po dvije kapice i da ih klubovi znaju često međusobno izmjenjivati kako bi pomogli i olakšali jedni drugima.

Ovaj fair play karton divan je nastavak na osnovnoškolsko natjecanje, gdje je učenica Marija Tica istu #fairplay pomoć pružila djevojci iz svoje konkurencije te joj omogućila najbolji mogući nastup za svoju školu. Više o tome pročitajte ovdje:

A mi vas podsjećamo: Ostanite i igrajte fair kao i naši sudionici Državnih prvenstava. Čestitamo i želimo puno sreće i uspjeha u daljnjim natjecanjima!

 

TEKST: IPL novinarka Petra Posavec

 

Datum početka
08/12/2022
Datum završetka
09/12/2022