Skip to main content

Obilježen Međunarodni fair play dan u Dubrovniku

Hrvatski školski sportski savez i Hrvatski fair play odbor (HFPO) te Hrvatski olimpijski odbor (HOO) u suradnji s partnerima: Ministarstvom za znanost i obrazovanje, Agencijom za odgoj i obrazovanje i Sportskom televizijom žele dati novu dimenziju fair playu.

ONLINE VJEŽBAONICA – 24.9.2020. - MARIO BANOŽIĆ

U današnjoj Online vježbaonici gost nam je ministar obrane dr. sc. Mario Banožić. Ministar Banožić je kao vojnik uvijek morao biti spreman i u dobroj tjelesnoj kondiciji pa je tako s nama podijelio svoja iskustva iz sporta, ali i odlike dobrog vojnika. Poslušajte što nam je sve rekao ministar i ne zaboravite ostati tjelesno aktivni i zdravi!

9. Simpozij "Školski sport"

Hrvatski školski sportski savez u suradnji s Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Agencijom za odgoj i obrazovanje organizira 9. Simpozij školski sport.

Obilježen Međunarodni fair play dan u Lepoglavi

Hrvatski školski sportski savez i Hrvatski fair play odbor (HFPO) te Hrvatski olimpijski odbor (HOO) u suradnji s partnerima: Ministarstvom za znanost i obrazovanje, Agencijom za odgoj i obrazovanje i Sportskom televizijom žele dati novu dimenziju fair playu.

Sastanak s ministrom obrane Banožićem

Zagreb, 14.9.2020.
Glavni tajnik Hrvatskog školskog sportskog saveza gospodin dr. sc. Ivan Dujić i ministar obrane Republike Hrvatske, gospodin dr. sc. Mario Banožić održali su kraći sastanak Ministarstvu obrane RH. Glavni tajnik dr.sc. Ivan Dujić upoznao je ministra Banožića  s radom HŠSS-a. Ministar Banožić zaželio je uspjeh u školi i dobro zdravlje svim učenicima, njihovim roditeljima i profesorima u nastojanju da ispune sve školske obveze unatoč pandemiji.

Otkaz planiranih aktivnosti

Na temelju članka 34. Statuta Hrvatskog školskog sportskog saveza, Izvršni odbor Hrvatskog školskog sportskog saveza, na 26. sjednici Izvršnog odbora održanoj dana 08. rujna 2020. godine, donio je odluku o otkazivanju Završnica državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike

Održan sastanak predstavnika HŠSS-a i Hrvatskog šahovskog saveza

U ponedjeljak, 7. rujna u prostorijama HŠSS održan je sastanak predstavnika HŠSS-a i Hrvatskog šahovskog saveza. HŠSS su predstavljali predsjednik Nikola Perković, glavni tajnik Ivan Dujić, članica izvršnog odbora Ivana Putarek te član tehničke komisije za šah HŠSS-a Željko Matkun, dok je ispred Hrvatskog šahovskog saveza sudjelovao glavni tajnik Alojzije Janković. Na sastanku je bilo govora o nastavku vrlo uspješne suradnje između dva saveza te o mogućnostima proširenja iste u ovoj, ali i u nadolazećim školskim godinama.

Subscribe to Novosti