Skip to main content

Poluzavršna

[vc_row][vc_column el_class="Sustav poluzavršnih natjecanja"][vc_column_text]Županijski prvaci osnovnih i srednjih škola RH stječu pravo sudjelovanja na poluzavršnim natjecanjima DP-a koja se održavaju po skupinama, a one su geografski razvrstane u šest skupina koje obuhvaćaju sljedeće županije:
Grad Zagreb
Centar: Sisačko-moslavačka, Krapinsko-zagorska, Zagrebačka i Bjelovarsko-bilogorska
Sjever: Varaždinska, Međimurska, Koprivničko-križevačka i Virovitičko-podravska
Istok: Vukovarsko-srijemska, Osječko-baranjska, Brodsko-posavska i Požeško-slavonska
Zapad: Primorsko-goranska, Istarska, Karlovačka i Ličko-senjska
Jug: Splitsko-dalmatinska, Dubrovačko-neretvanska, Zadarska i Šibensko-kninska

U natjecanjima učenika 5. i 6. razreda, županijski prvaci stječu pravo sudjelovanja na poluzavršnim natjecanjima DP-a koja se održavaju po skupinama, a one su geografski razvrstane u četiri skupina koje obuhvaćaju sljedeće županije:
Sjever: Varaždinska, Međimurska, Bjelovarsko-bilogorska, Krapinsko-zagorska, Grad Zagreb i Koprivničko-križevačka
Istok: Vukovarsko-srijemska, Osječko-baranjska, Virovitičko-podravska, Brodsko-posavska i Požeško-slavonska
Zapad: Primorsko-goranska, Istarska, Zagrebačka, Sisačko-moslavačka, Karlovačka i Ličko-senjska
Jug: Splitsko-dalmatinska, Dubrovačko-neretvanska, Zadarska i Šibensko-kninska

Sudionici završnica u plivanju, judu i gimnastici su pobjednici županijskih prvenstava. Za navedene sportove  NEĆE se  održati poluazvršna natjecanja.

Završno natjecanje u krosu održati će se na jednom mjestu za sve kategorije natjecatelja: učenike osnovnih škola, učenike srednjih škola te učenike 5. i 6. razreda. Svi sudionici završnica su pobjednicu županijskih prvenstava, odnosno za natjecanje u krosu  NEĆE se održati poluzavršno natjecanje.

Županijski pobjednici u atletici u kategoriji osnovnih i srednjih škola nastupiti će na završnici, IZUZEV natjecatelja u kategoriji 5. i 6. razreda. Učenici 5. i 6. razreda će nastupiti na POLUZAVRŠNOM natjecanju, dok  učenici osnovnih škola i učenici srednjih škola NEĆE nastupati na poluzavršnom natjecanju veće se kao pobjednici županijskog prvenstva kvalificiraju za nastup na završnici.

Sva natjecanja održavaju se sukladno odredbama Propisnika državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske za školsku godinu 2016./2017., odnosno Propisnika državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske za učenike 5. i 6. rezreda za školsku godinu 2016./2017.

Pregled rezultata i IPL izvještaja biti strukturiran u 3 dijela, odnosno za osnovne škole, srednje škole i za natjecanja 5. i 6. razreda

Klikom na svaki link iznad vodi vas na sadržaj s rezultatima i IPL izvještajima[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/3"][vc_single_image image="8282" img_size="180" alignment="center"][vc_column_text]

Poluzavršna natjecanja  OSNOVNIH ŠKOLA

DJEČACI  |  DJEVOJČICE

Termini održavanja poluzavršnih natjecanja

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_single_image image="8284" img_size="180" alignment="center"][vc_column_text]

Poluzavršna natjecanja SREDNJIH ŠKOLA

MLADIĆI  |  DJEVOJKE

Termini održavanja poluzavršnih natjecanja

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_single_image image="8283" img_size="180" alignment="center"][vc_column_text]

Poluzavršna natjecanja 5. i 6. RAZREDA

DJEČACI  |  DJEVOJČICE

Termini održavanja poluzavršnih natjcanja

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]