Skip to main content

Otvorena prvenstva školskih sportskih društava

Hrvatski školski sportski savez će u školskoj godini 2018./2019 organizirati tri otvorena državna prvenstva školskih sportskih društava.

Svako školsko sportsko društvo osnovne škole u Republici Hrvatskoj koja radi po redovitom programu moći će se prijaviti za sudjelovanje u tri sporta: TEA KWONDO, KARATE i STRELJAŠTVO.

Prvo prvenstvo održati će se 2. ožujka 2019.  u Zagrebu u TEA KWONDO-u. Slijedi KARATE 9.3.2019. u Đurđevcu, a streljaštvo će biti održano u svibnju.

Kako se prijaviti?

Svaka će škola uskoro na adresu elektroničke pošte ustanove dobiti pristupne podatke za prijavu. Podaci će sadržavati korisničko ime i lozinku.

Profesor TZK će u svom web pregledniku upisati ovu adresu: https://prijava.skolski-sport.hr/Prijava/Login/LogOn

Upisati treba pristupne podatke (korisničko ime i lozinka) i u web formi popuniti podatke o učeniku, te podatke o kategoriji.

U web formi dovoljno je kliknuti na gumb ISKAZNICA (žuto na slici ispod). Otvoriti će vam se skočni prozor (pop up window) u kojem će biti svi učenici vaše škole koji imaju iskaznicu HŠSS-a ili predan zahtjev za izdavanje iskaznice HŠSS-a i osnovni podaci o učeniku će se popuniti sami. Naravno, preduvjet da se to dogodi je da učenik ima iskaznicu ili zahtjev.

 

Obavezno spremite prijavu pa potom printajte na papir.

Prijave možete naknadno mijenjati, sve do krajnjeg roka (7 dana prije natjecanja), no nakon svake promjene morate ponovo printati prijavu te istu ovjeriti kod ravnetelja i liječnika.

VAŽNO!!! Prijaviti možete učenka koji ima iskaznciu HŠSS ili zahtjev za izdavanje iskaznice. Stoga požurite izraditi ISKAZNICU (klikni i predaj zahtjev)

Svaki će sport imati SVOJE pristupne podatke, stoga pazite kada prijavljujete sportove.

Rok za predaju on line prijava je 7 dana prije održavanja prvenstva.

Na našim web straniicama obaviti ćemo datum slanja pristupnih podataka. Molimo da u upravama škola provjerite sandučiće dolazne elektronske pošte, osobito stanje popunjenosti sandučića, te sandučiće neželjene pošte  (spam).

Ako niste dobili pristupne podatke, a želite prijaviti ekipu na otvoreno prventvo pošaljite e-mail na ured@skolski-sport.hr s temom (Subject): OTVORENO-ime sporta

Navedite ime puni naziv škole, kontakt telefon i ispravnu adresu elektroničke pošte na koju ćemo poslati pristupne podatke.

PDF icon PROPOZICIJE natjecanja - tea kwondo

PDF icon PROPOZICIJE natjecanja - karate

Sretno kod prijave i na natjecanju!