Skip to main content

Prijave za volontiranje

Prijave za ”Volontiram + školski sport = odličan“

U tijeku je prijava učenika zainteresiranih za projekt Hrvatskog školskog sportskog saveza ”Volontiram + školski sport = odličan“.

Riječ je o projektu osposobljavanja te uključivanja učenika srednjih škola RH u volontiranje na školskim sportskim događanjima. Volonteri će sudjelovati u organizaciji Državnog prvenstva ŠSD osnovnih i srednjih škola RH te učenika s teškoćama u razvoju, kao i na Danu školskog sporta. U šk. god. 2018./2019. HŠSS organizira i svjetska prvenstva. Poreč krajem ožujka postaje domaćinom Svjetskog prvenstva u odbojci, a Split u svibnju ugošćuje Svjetsko prvenstvo u atletici.

Ovo je prilika da mladi ljudi volontiranjem u području školskoga sporta steknu svoja prva profesionalna iskustva. Prijavljeni učenici proći će kratku opću i specifičnu edukaciju. Važno je napomenuti da će volonterima biti osigurani prijevoz, smještaj i prehrana te podrška koordinatorica za vrijeme boravka na državnim i svjetskim prvenstvima.

Dokumentaciju navedenu u Prijavnici (motivacijsko pismo, kratki životopis/Europass, upitnik, prijavnicu, skenirane potpisane suglasnosti roditelja/zakonskog zastupnika te škole) potrebno je poslati na volontiram@skolski-sport.hr zaključno s nadnevkom 6. veljače 2019.