Skip to main content

Program 7. Simpozija "Školski sport"

7. Simpozij Školski sport održati će se 30.11.2018. i 01.12.2018. godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu (Horvaćanski zavoj 15, Zagreb).

Simpozij je prvenstveno namijenjen voditeljima programa Univerzalne sportske škole i Vježbaonice te učiteljima i nastavnicima tjelesne i zdravstvene kulture. Simpozij je organiziran kao državni stručni skup, a obavezan je dolazak svih voditelja koji provode program Univerzalne sportske škole i Vježbaonice u školskoj godini 2018./2019.

Glavna tema ovogodišnjeg Simpozija je „Zdravstveno usmjerena tjelesna aktivnost učenika“.

Predavači na Simpoziju bit će profesori s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, djelatnici Hrvatskog školskog sportskog saveza i Agencije za odgoj i obrazovanje, stručne osobe iz odgojno obrazovnog rada i zdravstva te vrhunski treneri iz područja treninga djece i mladih.

Ove godine imamo posebnu čast najaviti predavanja brojnih stručnjaka u Hrvatskoj za rad s djecom i mladima, koji će svojim teoretskim i praktičnim predavanjima zainteresirati i obogatiti ovaj, po broju sudionika, najveći stručni skup učitelja i nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture u Republici Hrvatskoj.

PDF icon PROGRAM 7. SIMPOZIJA ŠKOLSKI SPORT

  • svi sudionici 7. Simpozija Školski sport dobiti će potvrde o sudjelovanju, koje izdaje Agencija za odgoj i obrazovanje, uz obavezno prisustvovanje na dvodnevnom Simpoziju.