Skip to main content

Otvoreno prvenstvo ŠSD u STRELJAŠTVU

Izvršni odbor HŠSS-a je na svojoj 40. Sjednici koje je održana 26.4.2018. usvojio Propozicije Otvorenog Državnog prvenstva školskih sportskih društava osnovnih škola Republike Hrvatske u streljaštvu za školsku godinu 2017./2018.

Otvoreno prvenstvo će se održati 19.5.2018. u Zagrebu (u streljani Doma sportova) s početkom u 9:30 sati.

Pravo prijave imaju sve osnovne škole Republici Hrvatskoj ali  na natjecanju će moći nastupat  prvih 20 škola u konkurenciji djevojčica te prvih 20 škola u konkurenciji dječaka koje svoje prijave obave do 14.5. ili najkasnije do 16.5.2018.

Krajnji rok za prijevu 16.5. 2018. primijeniti će se ako se do 14.5. ne  prijavi 20 ekipa po konkurenciji.

HŠSS će svim osnovnim školama Republici Hrvatskoj poslati korisničko ime i lozinku, a zainteresirane škole se mogu putem našeg portala prijaviti za natjecanje.

TEK KADA DOBIJETE KORISNIČKO IME I LOZINKU MOGUĆA JE PRIJVA. MOLIM VAS PREKONTROLIRAJTE U UPRAVI ŠKOLE ISPRAVNOST PRETINCA ZA DOLAZNU ELEKTRONSKU POŠTU. ZA SVAKI SLUČAJ KONTROLOIRAJTE I PRETINAC ZA NEŽELJENU POŠTU.

Iskustvo nam govori da se u manjem broju škola elektronska pošta ne isporuči zbog popunjenog pretinca dolazne pošte ili neke druge greške u računalu škole. Primijetite li da su druge škole dobile korisničko ime, a vaša škola nije, pošaljite upit za korisničko ime i lozinku na info@skolski-sport.hr. Prije toga pokušajte otkloni uzrok neprimanja pošte ili dajte alternativnu e-mail adresu.

Na OVOM linku možete s korisničkim imenom i lozinkom prijaviti ekipu.

Da bi učenike mogli prijaviti MORATE za svakog učenika imati ISKAZNICU HRVATSKOG ŠKOLSKOG SPORTSJKOG SAVEZA ili ispravno popunjen zahtjeva za izdavanje iskaznice HŠSS-a.

Bez jednog od ova dva identifikacijska dokumenta učenici NEĆE moći nastupiti.

PDF icon PROPOZICIJE OTVORENOG PRVENSTVA ŠSD-a u STRELJAŠTVU

Napominjemo da je riječ o otvorenom prvenstvu i HŠSS ne snosi trošak prijevoza školama niti trošak dnevnice voditeljima.

Za probleme oko izdavanja iskaznica kontaktirajte Marka Soldu na 01/ 6126 147, za probleme oko prijava Gorana Jukića na 01/ 6126 142, a  Ivana Dujića za provedbu natjecanja, propozicije i ostala pitanja na 01/ 6126 144