Skip to main content

PRVENSTVO GRADA ZAGREBA – STOLNI TENIS

U organizaciji Školskog sportskog saveza Grada Zagreba održana je Završnica Prvenstva Grada Zagreba u stolnom tenisu za dječake od 5. do 8. razreda i djevojčice od 5. do 8. razreda osnovnih škola grada Zagreba, koja je ujedno i Poluzavršnica Državnog prvenstva Školskih sportskih društava Republike Hrvatske. Natjecanje je održano na Zagrebačkom velesajmu, Paviljon 5, u sklopu Sport Festa Zagreb 2017.

Stolni tenis – dječaci OŠ

Dana 6. listopada 2017. na Zagrebačkom velesajmu održane su kvalifikacije u stolnom tenisu, a dana 7. listopada 2017. održana je završnica, također na Zagrebačkom velesajmu.
Prvoplasirani su učenici iz OŠ Dr. Ivan Merz. Sastav ekipe činili su Dominik Fotak, Rafael Kotrle, Patrik Kotrle, Toma Tonković, a voditelj ekipe je Kristijan Božinov.
Drugo mjesto zauzela je ekipa OŠ Izidora Kršnjavog koju je vodio Zdenko Mićanović. Sastav ekipe činili su Vid Marić, Leonardo Petrović, Ervin Ćatić, Lovro Artuković.
Treće mjesto pripalo je ekipi OŠ Alojzija Stepinca koju je vodio Nenad Kljaić. U sastavu ekipe bili su učenici Karlo Benković, Dino Kečević, Vito Stanić, Ivor Ban, Roko Meter.
Četvrto mjesto zauzela je ekipa OŠ Silvija Strahimira Kranjčevića koju je vodila Dubravka Skačej. Sastav ekipe činili su Bruno Petek, Borna Petek, Karlo Nothig, Neven Kocijan, Jan Štimac.
U natjecanju je sudjelovalo 28 ekipa s 88 dječaka i ostvareno je 58 ekipnih nastupa. Natjecateljsko povjerenstvo činili su Goran Hudovsky, predsjednik, Kristijan Božinov, član, Zdenko Mićanović, član, Dubravka Skačej, član, Nenad Kljaić, član.
Ekipa dječaka OŠ Dr. Ivana Merza kao pobjednik Prvenstva Grada Zagreba u stolnom tenisu za dječake od 5. do 8. razreda nastupit će na Državnom Prvenstvu Školskih sportskih društava Republike Hrvatske od 22. do 24. travnja 2018.
Čestitamo sudionicima i pobjednicima!

Stolni tenis – djevojčice OŠ

Dana 5. listopada 2017. na Zagrebačkom velesajmu održane su kvalifikacije u stolnom tenisu za djevojčice od 5. do 8. razreda, a dana 7. listopada 2017. održana je Završnica, također na Zagrebačkom velesajmu, Paviljon 5, u sklopu Sport Festa Zagreb 2017.
Prvakinje Grada Zagreba u stolnom tenisu za djevojčice osnovnih škola su djevojčice ekipe OŠ Ivana Cankara. Sastav ekipe činile su Sara Čale, Hana Arapović, Anja Vučinić, a ekipu je vodio Vjekoslav Milat.
Drugo mjesto zauzela je ekipa OŠ Gustava Krkleca, a vodila ih je Ivana Olivari. Sastav ekipe činile su Nika Sušac, Laura Vuk, Paula Pavlin, Ana Petriško.
Treće mjesto pripalo je ekipi OŠ Pavleka Miškine koju je vodila Dragica Šmit. Sastav su činile Maja Pehar, Zara Krešan, Petra Nardelli, Marta Sabol.
Četvrto mjesto zauzela je ekipa OŠ Ive Andrića koju je vodio Krešimir Hrg. Sastav ekipe činile su Zana Bubica, Mihaela Džebić, Lara Bošnir, Iva Koporčić, Manda Grgos.
U natjecanju je sudjelovalo 7 ekipa s 22 djevojčice i ostvareno je 19 ekipnih nastupa. Natjecateljsko povjerenstvo činili su Goran Hudovsky, predsjednik, Krešimir Hrg, član, Vjekoslav Milat, član, Dragica Šmit, član, Ivana Olivari, član.
Djevojčice OŠ Ivana Cankara nastupit će na Završnici Državnog Prvenstva Školskih sportskih društava Republike Hrvatske od 22. do 24. travnja 2018.

Čestitamo sudionicama i pobjednicama zajedno s njihovim voditeljima!
IPL novinar : Katarina Vuzem, 6. a, OŠ Frana Krste Frankopana