Skip to main content

Gimnazijalci na putu za Poreč

Srednja Tehnička škola u Virovitici je u srijedu 21. ožujka imala čast ugostiti rukometaše skupine Sjever na poluzavršnici prvenstva školskih športskih društava.

Ugoščeni su rukometaši iz II. Gimnazije iz Varaždina, Gimnazije Josipa Slavenskog iz Čakovca, Gimnazije Frana Galovića iz Koprivnice te Srednje škole Marka Marulića iz Slatine.
Svečanost je započela u 10:00h predstavljanjem timova i himnom.
Prvu utakmicu su odigrale ekipe Gimnazijalac iz Koprivnice protiv Gimnazijalca iz Čakovca. Utakmica je bila neizvjesna do samoga kraja te je završila izjednačenim rezultatom. Nakon sedmeraca pobijedu je odnijela ekipa Gimnazijalac iz Koprivnice. Druga utakmica se nastavlja između ekipa Druga Gimnazija Varaždin protiv Marula iz Slatine, utakmica se završava pobjedom Druge Gimnazije Varaždin.


Istom željom za pobjedom i ljubavi za sport natjecanje za treće mjesto nastavile su ekipe Gimnazijalac iz Čakovca i Marul iz Slatine. Uvjerljivu pobjedu s čak šesnaest golova razlike odnosi ekipa Marul. Najiščekivaniju utakmicu za prvo mjesto, borile su se ekipe Gimnazijalac iz Koprivnice i Druga gimnazija Varaždin. U vrlo napetoj, borbenoj utakmici pobjedu je zaslužeo odnijela ekipa Gimnazijalac Gimnazije Fran Galović iz Koprivnice.
Utakmice su se zasigurno isticale poštenom, borbenom igrom, ali i željom za igrom te ljubavlju prema rukometu.
Pobjednička ekipa skupine Sjever ŠSD Gimnazijalac Gimnazije Fran Galović iz Koprivnice predstavljat će našu skupinu na završnom državnom natjecanju koje će se održati u Poreču od 25. do 27. travnja 2018. godine. Želimo im svu sreću na natjecanju, a i čestitati naravno svim ekipama na trudu.

IPL novinar: Antonia Karačić