Skip to main content

FUTSAL ZA MLADIĆE SKUPINA SJEVER

Na regionalnom natjecanju srednjih škola u futsalu, Regija - sjever, za mladiće koje je održano u dvorani Graditeljske škole Čakovec u utorak, 6. ožujka 2018. nastupile su četiri ekipe.

Domaćin natjecanja bila je Tehnička škola Čakovec. Na natjecanju su nastupile četiri škole regije sjever - Tehnička škola Virovitica, Druga gimnazija Varaždin, Srednja škola Koprivnica i Tehnička škola Čakovec. Natjecanje je započelo zagrijavanjem igrača i golmana natjecateljskih ekipa.

 

Prvu utakmicu odigrali su ŠSD ''Tehničar'' (Tehnička škola Virovitica) i ''Druga gimnazija Varaždin''. Izvrsna tehnika, dodavanja i spretnost učenika iz Varaždina nisu bili dovoljni da izbore pobjedu protiv ''Tehničara''. Konačan rezultat bio je pet golova za Viroviticu i jedan gol za Varaždin. Pobjedničke golove za Viroviticu postigli su igrači Miroslav Rukavina (11) koji je svojoj ekipi donio tri pogotka, Karlo Petrinić (7) i Filip Lukić (8). Za ekipu iz Varaždina gol je postigao Lovro Težački (6).
Nakon pobjede ''Tehničara'' uslijedila je utakmica između ''Koprive'' i Školskog sportskog kluba škole domaćina, ''TŠČ-a''. Domaći teren nije pomogao ekipi ''TŠČ-a'', pobjedu je odnijela ekipa ''Kopriva'' iz Koprivnice s ostvarenih šest pogodaka. Ekipa domaćina postigla je četiri gola. Pobjedu su ekipi ''Kopriva'' donijeli igrači Slavko Jagarinac (4) i Mihael Mlinarić (6) s po jednim golom te Ingo Borić (11) i Ivan Mihaljević (20) koji su postigli svaki po dva gola. Strijelci za ''TŠČ'' bili su Predrag Višnjić (10), Davor Horvat (11), Tomislav Kuhar (14) i Lovro Hranilović (16).

Utakmicu za treće mjesto odigrale su ekipe ''TŠČ-a'' i ''Druge gimnazije Varaždin''. Sreća ni ovaj put, nažalost, nije bila na strani domaćina. Utakmica je završila rezultatom od dva gola razlike za ekipu ''Druge gimnazije Varaždin''. Dva gola za ekipu ''Druge gimnazije Varaždin'' postigli su Silvio Kostanjevec (10) i Emanuel Mihalić (7), a za ekipu "TŠČ-a" Davor Horvat (11).
U finalnoj utakmici nastupili su ŠŠD „Tehničar“ i ŠŠD „Kopriva“. Prvo mjesto zauzela je ekipa ŠŠD-a „Kopriva“ s postignuta tri gola, a strijelci su bili Slavko Jagarinac (4), Mihael Mlinarić (6) i Ronaldo Rengel (9). Za ekipu „Tehničara“ gol je postigao Karlo Petrinić (7).
Unatoč podjednakim snagama tih dviju ekipa, bolji rezultat postigli su natjecatelji iz „Koprive“.

IPL novinar:  Ivan Debelec, 1. TG, Tehnička škola Čakovec