Skip to main content

Međuopćinsko natjecanje u badmintonu za djevojčice

Dvanaestog je siječnja u dvorani Osnovne škole „Ljubo Babić” u Jastrebarskom održano međuopćinsko natjecanje u badmintonu za djevojčice od petog do osmog razreda. Sudjelovalo je sedam školskih sportskih društava iz Velike Gorice, Samobora, Vrbovca, Šenkovca, Prigorja Brdovečkog i, naravno, Jastrebarskog.

Skupinu A činila su školska sportska društva Bogumilac, Gorica, Iskra te Jastreb, a za medalju skupine B konkurenciju je činilo ŠŠD Eugen Kumičić, Croatia i Sutla. U skupini A prvo su mjesto zauzele igračice ekipe Osnovne škole „Ljubo Babić”, a učenice  Osnovne škole Eugena Kumičića pomele su konkurenciju skupine B.

Razigravanje za četvrto i treće mjesto odvijalo se među natjecateljicama SŠD-a Iskra iz Vrbovca te SŠD-a Croatia koje je stiglo iz Prigorja Brdovečkog. Meč je završio 3:2 u korist ekipe Croatia.

Za zlatnu su se medalju borile učenice Osnovne škole Eugena Kumičića iz Gorice te domaće badmintonašice. Rezultatom 3:0 SŠD „Eugen Kumičić”  plasiralo se na županijsko natjecanje. Cure, držimo vam palčeve!

Marta Severinac    OŠ „Ljubo Babić“, Jastrebarsko