Skip to main content

Sudjelujte u edukacijskim projektima

Pozivamo sve učenike i njihove nastavnike da sudjeluju i ove godine u dva edukacijska projekta Hrvatskog školskog sportskog saveza.

IGRAM,PIŠEM, LAJKAM - projekt je koji se provodi od školske godine 2012./2013. Riječ je projektu koji omogućava učenicima da se okušaju u novinarskom izvještavanju s utakmica u sustavu školskog sporta. Ove godine se zaista lako mogu uključiti i projekt svi oni koji žele pisati, svi oni koji već imaju iskustva u radu neke novinarske sekcije i jednostavno svi oni koji će u projektu prepoznati mogućnost da ostave neki trag. Molim vas da na klikom na OVAJ LINK pročitate detaljnije o čemu se radi i ...prihvatite se pisanja i ne samo pisanja. Vaš rad može biti i u obliku snimanja fotografija, snimanja video isječaka. Ako, kojom srećom, uočite neki FAIR PLAY događaj, i o tome nam dojavite. Možda baš vaša dojava iznjedri laureata ovogodišnje FAIR PLAY nagrade školskog sporta.

ŠKOLSKI PLESNI VIRTUALNI SHOW - ovaj projekt se također provodi od školske godine 2012./2013. Zbog ovog projekta se Internet "zapalio"prošle godine. Svi su htjeli vidjeti što se to događa u virtualnom plesnom showu. I, imalo se što za vidjeti. Natjecanje je to za koje vam je potrebna kamera, koreograf, dobra glazba i ljubav prema plesu. Snimite svoju skupinu, malo montaže, ili bez nje i pošaljete nam video. Mi ćemo ga objaviti, vi gledati i pri tome lajkati i komentirati. Pobjednik je onaj tko skupi najviše komentara i lajkova. Međutim imamo i kategoriju u kojoj će sve uratke pregledati stručno povjerenstvo i donijeti sud koji je video najbolji iz kuta stručnjaka.

Pogledajte i sami sve prošlogodišnje nastupe: