Skip to main content

Lovrekice i Glavoč putuju u Osijek

U dvorani Srednje škole Novska, dana 15. svibnja 2017. godine, okupilo se 9 ekipa na poluzavršnom natjecanju skupine „Zapad“ u košarci za 5. i 6. razrede.

Dvoranom se orio dječji smijeh i bodrenje. Svatko je iz petnih žila navijao za svoj tim i bio ponosan na svaku odigranu utakmicu. Naime, svi su dali sve od sebe, ali najuspješniji su bili dječaci iz ŠSD GLAVOČ, OŠ Zvonko Car, Crikvenica – Primorsko-goranska županija i djevojčice iz ŠSD LOVREK, OŠ Mate Lovraka, Petrinja, Sisačko-moslavačka županija. Njima se, uz spremnost i veliki trud, posrećilo pa odlaze u Vinkovce na državno natjecanje s velikim osmijehom na licu.

Razgovarala sam s nekoliko natjecatelja pobjedničkih ekipa i evo što su mi rekli.

Što za tebe predstavlja ova pobjeda?

Gabrijel Beppe Tomas – Neću morati ići u školu! No, drago mi je što ću ići u Vinkovce sa svojim timom i što ću imati priliku dokazati se u košarci još više. Cure su izgleda malo opuštenije te se vesele društvu, zabavi i novim, nadaju se, boljim rezultatima. Jesi li sretan/sretna ovakvim završetkom?

Paolo Latin – Jesmo, jako smo zadovoljni!

Patricia Križić –Ja iskreno nisam. Mogle smo još bolje odigrati svaku utakmicu i nadamo se kako ćemo u Vinkovcima to i ostvariti.  

Smatrate li svoju posljednju utakmicu dobro odigranom?

G. B. T. –Da, itekako! U prvoj četvrtini mogli smo bolje, ali vratili smo se. Pobjedu smo odnijeli sa čak 20-ak koševa razlike i tako ponosno pjevali našu pobjedničku pjesmu.

Laura Prankić –Nije nešto dobro odigrana. Mislim da su cure bile prilično umorne. Inače to odradimo još bolje. S kojim timom vam je bilo najteže igrati i zašto?

P. L. –Mislim da su sve ekipe dobre. Dečki su stvarno dobri.

L. P. –Od svih cura, one iz tima GORTAN su najjače protivnice. Fizički su jače i malo spremnije. Ipak, rezultat je ispao zadovoljavajući i drago mi je što smo se uspjele.

Jesi li ponosan/ponosna na pobjedu i sebe?

G. B .T. –Ponosni smo kao nikada do sada! Ova pobjeda omogućila je da naša škola, po prvi put, ode na natjecanje državne razine. Jako sam sretan!

P. L. –Ja bih još htio nadodati kako se nadam ostvarenju najboljih rezultata. Nadam se da nam je trener zadovoljan i ponosan. P. K. –Drago nam je na prilici i nadam se da ćemo ju dobro iskoristiti! IPL novinar: Nika Sogonić; SREDNJA ŠKOLA NOVSKA, Novska

Datum početka
15/05/2017
Datum završetka
15/05/2017