Skip to main content

Poluzavršno natjecanje u nogometu

U dvorani II. Osnovne škole Čakovec, u ponedjeljak, 15.5.2017. godine održalo se poluzavršno natjecanje u nogometu za dječake 5. i 6. razreda, skupina Sjever.

Natjecanje je započelo u deset sati govorom ravnatelja škole koji poziva na fair play igru i slušanjem Hrvatske himne. Na natjecanju su sudjelovale sljedeće škole: II. OŠ Čakovec ŠSD „Čak“ iz Čakovca, OŠ Dr. Ivan Merz ŠSD „4“ iz Zagreba, OŠ Vidovec ŠSD „Vidovec“ iz Vidovca, OŠ Zlatar Bistrica ŠSD „Vihor“ iz Zlatar Bistrice, OŠ Prof. Franje Viktora Šignjara ŠSD „Podravac“ iz Virja te III. OŠ Bjelovar ŠSD „Mladost“ iz Bjelovara.

Natjecanje je započelo utakmicom između II. OŠ Čakovec i III. OŠ Bjelovar iz skupine A u kojoj je II. Osnovna pobijedila 1:0. Drugu utakmicu igrali su OŠ Prof. Franje Viktora Šignjara protiv OŠ Vidovec iz skupine B, pobijedila je OŠ Vidovec 1:4. Drugu utakmicu skupine A igrala je II. OŠ Čakovec protiv OŠ Zlatar Bistrica, Zlatar Bistrica pobijedila je 0:1. Iz Skupine B polufinale igrala je OŠ Dr. Ivan Merz iz Zagreba protiv OŠ Vidovec, Zagreb je pobijedio 5 naprema 1.

Drugu utakmicu polufinala igrala je OŠ Zlatar Bistrica protiv OŠ Bjelovar pobijedila je OŠ Zlatar Bistrica pobjedom od 4:2. Drugu utakmicu polufinala igrala je OŠ Dr. Ivan Merz protiv OŠ Prof. Franje Viktora Šignjara iz Virja, Zagreb je opet pobijedio s rezultatom od 7:2. Za treće mjesto igrala je II. OŠ Čakovec protiv OŠ Vidovec, Čakovec je izgubio 1:0. U Finale su ušli OŠ Dr. Ivan Merz i OŠ Zlatar Bistrica. Prvo mjesto i plasman na završnicu osvojila je OŠ Dr. Ivan Merz pobijedivši OŠ Zlatar Bistrica 6:1.

Uslijedilo je proglašenje i dodjela medalja. Prvo mjesto osvojila je OŠ Dr. Ivan Merz ŠSD „4“  iz Zagreba, drugo mjesto osvojila je OŠ Zlatar Bistrica ŠSD „Vihor“ iz Zlatar Bistrice, treće mjesto osvojila je OŠ Vidovec ŠSD „Vidovec“ iz Vidovca, četvrto mjesto osvojila je II. OŠ Čakovec ŠSD „Čak“ iz Čakovca, a peto mjesto dijele OŠ Prof. Franje Viktora Šignjara ŠSD „Podravac“ iz Virja te III. OŠ Bjelovar ŠSD „Mladost“ iz Bjelovara.

IPL novinar: Ivan Grubić; II. OSNOVNA ŠKOLA ČAKOVEC, Čakovec