Skip to main content

Hrvatska protiv ostatka svijeta

Hrvatska- Nizozemska?

Utakmica se odigrala između ekipe Hrvatska 1 i ekipe Nizozemske. Između djevojka se od početka vodila teška i napeta borba u kojoj je Hrvatska nažalost ostajala po strance. Hrvatska je kroz cijelu utakmicu entuzijastičnoj pokušavala popraviti stanje s poenima i nadići nizozemke, no sreća dobre lopte je uvijek ostajala na protivničkoj strani.

0

S krajem druge četvrtine Hrvatice su se probudile te dvjema tricama prešle u vodstvo nad Nizozemskom. Nizozemkama su ulile strah u kosti i učinile da do kraja igre postignu svega desetak poean. Dobra igra se nastavila sve do posljednje sekunde te su tako naše košarkašice upisale svoju drugu pobjedu na ovom natjecanju i popele se na vrh svoje grupe.

Hrvatska- Čile
Utakmica između Hrvatske i Čilea bila je izuzetno zanimljiva za gledati. Obje momčadi imale su veliku podršku navijača sa tribina, pa je svaki pogodak bio popraćen navijačkom pjesmom ili vriskom što je dalo posebnu atmosferu. Od početka igre, hrvatska momčad dominirala je terenom, ali borba protiv Čileanaca nije bila nimalo laka. Čileanci su bili vrlo dinamični, no prevladali su jaki napadi Hrvata koji su uz to pokazali i veću fizičku spremnost. Konačni rezultat bio je 59:40 za Hrvate koji tvrde kako će tek u sljedećim utakmicama pokazati svoju pravu snagu.
null

Hrvatska-Engleska
Zadnju žensku utakmicu danas su odigrale djevojke iz Engleske i Hrvatske II. Iako su naše djevojke vrlo entuzijastično ušle u igru, sreća ih na početku nije mazila jer su Engleskinje bez ikakvog problema s lakoćom probijale njihove obrane. Razlika u poenima nije bila velika, ali se u načinu igre vidjelo da Hrvatska ne daje svoj maksimum. U daljnjem tijeku igre Hrvatice su se malo očeličile, pojačale napad i dovele se u minimalno vodstvo u drugoj četvrtini. S trećom četvrtinom opet ista priča, rezultat Hrvatske i Engleske izjednačen. Zasigurno je ovo najnapetija ženska utakmica danas jer sve do samog kraja nije bilo jasno tko je bolji. U zadnjoj četvrtini djevojke iz Engleske su odlučile pokazati da su ipak one zaslužile pobijedu te tako odnijele slatku i inatljivu pobjedu za čak više od 15 poena razlike.

I pratite ekipu na Facebook stranici Facebook/Hrvatski školski sabor

Rezultate možete pratiti live na linku -->Live rezultati