Skip to main content

Održan 5. Simpozij Školski sport

U Zagrebu je 28. i 29. listopada 2016. godinje u prostorijama Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrenbu održan 5. Simpozij Školski sport kojega organiziraju Hrvatski školski sportski savez, Kineziološki fakultet i Agencija za odgoj i obrazovanje.

re_simpozij-2016 (39)

Na ovogodišnjem Simpoziju, najvećem državnom stručniom skupu učitelja tjelesne i zdravstvene kulture u Republici Hrvatskoj, okupilo se više od 450 sudionika. Nikad više u petogodišnjem postojanju skupa.  I ove godine Simpozij je bio bogat temama i praktičnim prikazima o radu s djecom u odgojno-obrazovnom sustavu, sportskim programima i treningu djece.

re_simpozij-2016 (10)Simpozij je imao dva dijela, prvi u petak kada su sudionici imali priliku čuti sedam predavanja i jedna praktični prikaz. Zanimljivo je da je ovaj jedni praktični prikaz prvog dana bio održan na Bazenima Mladosti na Savi. Predavačica Aristea Gašpić pokazala je praktično kako izgleda jedn sat plivanja u plivačkoj školi.

re_simpozij-2016 (24)Drugog dana Simpozija održan je praktičan prikaz rada Univerzalne sportske škole koje su predtasvili predavači: Ljiljana Hanžek,prof., Stjepan Crnokić, prof. i Vedran Stoisavljević, prof.

re_simpozij-2016 (27)

Uz njih prikazan je i Prikaz sadržaja badmintona u radu s mlađom djecom, predavača: doc.dr. sc. Lidije Petrinović, i Marija Karapandže, prof.

[rev_slider simp-5_1]

PROGRAM SIMPOZIJA ŠKOLKI SPORT (PDF 158 KB)

Sve vezano uz simpozij će za nekoliko dana biti moguće pogledati OVDJE

[rev_slider simp-5_2]