Skip to main content

„SPORTSKI, BORBENO I FER, KAKO JE BILO I DOSAD“

Samo nekoliko dana nakon otvorenja za osnovnoškolce, u dvorani Intersport održalo se otvorenje Završnice državnog prvenstva i za srednjoškolce.

Otvorenje je započelo svečanim mimohodom svih predstavnika ekipa i momčadi. Najzanimljiviji dio otvorenja zasigurno su bili pobjednici Virtualnog plesnog showa za srednje škole. Oni dolaze iz I. medicinske škole Rijeka i svojim su nastupom oduševili publiku i dobili velik pljesak.

Mažoretkinje iz Pule kao i prvi put svojom su izvedbom očarale sve prisutne. Samo natjecanje otvorio je predsjednik Hrvatskog školskog sportskog saveza koji je svojim govorom poručio natjecateljima: “Sportski, borbeno i fer. Tako je bilo na nižim razinama. Molim vas, pazite da se ne povrijedite, uvijek je to najbitnije i za vas i za vašeg protivnika“.

Kao šećer na kraju, Marina Žužić je svojim glasom i pjesmom „I need a hero“ nadahnula sve natjecatelje da se do samog kraja bore kao heroji. Znamo da će tako i biti.

Heroji srednjih škola iz svih dijelova Hrvatske, sretno!

Slike ovogodišnjih natjecatelja na Završnici  državnog prvenstva pronađite u nastavku. Za najnovije vijesti s državnog prvenstva ne zaboravite lajkati našu Facebook stranicu.

IPL Novinarke, Laura Lončarić i Tea Đorđević