Skip to main content

Hvala vam i doviđenja!

Svi smo mislili da će naša tri divna dana u Poreču uništiti kiša koja nas je sve pratila kroz cijelo putovanje. Već pri samom dolasku u predivan hotel Delfin, znali smo da možemo očekivati ispunjene dane koji će nas oduševiti toplinom, zajedništvom, pozitivnošću i kvalitetnim sportom. Prva pretpostavka: nema kupanja. Vremenske okolnosti nisu bile na našoj strani, ali kako je naša želja za kupanjem bila sve veća, tako je i Sunce sjalo sve jače.

Otvorenje nas je oduševilo i iznenadilo, zanimljivi i raznovrsni nastupi uljepšali su naš dolazak i pomogli nam da se osjećamo bitnijima. Rasplesano i raspjevano društvo te maštovit program bili su divna dobrodošlica. Shvatili smo koliko je velika čast biti ovdje, bez obzira na rezultate.

Cijeli sljedeći dan bazen je bio prepun mladih sportaša i sportašica iz svih dijelova Lijepe Naše. Aktivno druženje trajalo je i izvan bazena jer je hotel do 23:00 bio prepun euforičnih uzvika i dječjeg smijeha. Naše je veselje nakratko prekinuto zaštitarima, no bilo je zabavno tražiti inovativne načine za izbjegavanje istih.

Pozitiva za vrijeme natjecanja, navijanje za sve ekipe i momčadi, energija koja je vladala svim dvoranama pomogla je natjecateljima da se osjećaju sigurnima u sebe i u svoje vještine.

Navijači najveća podrška! :) #hsss #skolskisport #zavrsnica #navijaci #navijanje #cheers

Videozapis objavljuje HŠSS (@skolski_sport)

VIDIMO SE DOGODINE

A natjecatelji su se neprestano družili i međusobno, provodili su vrijeme zajedno bez obzira na sport koji igraju. Razlike u dvoranama, suparništvo i konkurencija nisu bili bitni izvan terena. Ništa nije spriječilo timski rad i dobar sportski duh.

Svi su bili zadovoljni i smještajem, kao i organizacijom cijelog natjecanja jer je HŠSS bio spreman na sve izazove. Organizatori su bili efikasni i brzi, a svo osoblje pristupačno i komunikativno.

A kada su učenici došli iscrpljeni sa svojih natjecanja, dočekala ih je fina hrana. Sva energija utrošena na postizanje zacrtanih ciljeva bila je nadoknađena sladoledima i pudinzima. A činjenica da je natjecanje gotovo nikoga nije spriječilo da zaigra svoj omiljeni sport i na hodnicima hotela.

Iako su svi bili zaista zaposleni, uvijek se našlo vremena za dobru zabavu i kvalitetno druženje. Ovo iskustvo neće ostati zapamćeno ni po kiši ni po izgubljenim utakmicama, nego po novim poznanstvima koje smo stvorili i iskustvu koje nikad
nećemo zaboraviti. Hvala vam što ste bili s nama, vidimo se dogodine!

BILTEN S NATJECANJA MOŽETE SKINUTI OVDJE.

 

IPL

Vaše IPL novinarke:
Tea Đorđević, Dorna Šarić, Marita Čatić, Nina Popović, Laura Lončarić
Učenici mentori: Marija Bobinski i Zara Bulat
Mentor: Milan Gudeljević