Skip to main content

DRŽAVNO PRVENSTVO: Poreč spreman za novu Završnicu!

Sve je spremno za Završnicu državnog prvenstva ŠSD-a Republike Hrvatske koja će se održati u Poreču od 24. travnja do 3. svibnja 2016 godine.

Na ovogodišnjoj Završnici najbolji mladi sportaši i sportašice iz čitave Hrvatske natjecat će se u osam sportova: Futsal, odbojka, rukomet, košarka, stolni tenis, badminton, šah i kros.

Od sutra, 24. travnja, počinje prvenstvo za osnovne škole. Prve autobuse s natjecateljima očekujemo u popodnevnim satima, dok nas svečano otvorenje u dvorani Intersport očekuje u 20 sati.

Sama sportska natjecanja počinju u jutarnjim satima, 25. travnja, a ždrijeb za osnovne škole možete pronaći OVDJE.

IPL I OVE GODINE U POREČU

Kao i narednih godina za sportske izvještaje s prvenstva pobrinut će se pobjednici natječaja Igram, pišem, lajkam.

Ovogodišnji IPL-ovci su: Tea Đorđević, Dorna Šarić, Marita Čatić, Nina Popović i Laura Lončarić. Našim mladim učenicima/novinarima u pisanju tekstova i izvještaja pomagat će Marija Bobinski i Zara Bulat (prošlogodišnji IPL novinari).

Sve rezultate s prvenstva moći ćete pratiti UŽIVO na idućim linkovima: http://tiny.cc/rezultati i http://tiny.cc/rezultati-ostalo

Ne zaboravite posjetiti i naše profile na Facebooku, Twitteru i Intstagramu, gdje ćemo također objavljivati razne zanimljivosti s prvenstva.

Sretno svim natjecateljima!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=uQq7sx4BeI4[/embed]