Skip to main content

Zlatni golovi kapetanice

U utorak 12. travnja 2016. OŠ „Mejaši“ (Split) je bila izvrstan domaćin poluzavršnice ŠSD skupina  „Jug“ u futsalu za djevojčice.

OŠ Lapad (Dubrovnik) je u uzbudljivom i neizvjesnom natjecanju ponovo izborila odlazak na državno prvenstvo. U prvoj utakmici su igrale sa OŠ Obrovac 1:1. Drugu utakmicu je dobila Makarska Obrovca 2:1. U odlučujućoj trećoj utakmici Makarska - Dubrovnik lapađanke su bile spretnije i borbenije te pobijedile 2:1. Od lapađanki treba posebno istaknuti kapetanicu Zrinku Benić, koja je postigla izjednačujući pogodak u prvoj utakmici i odlučujući protiv Makarske.
Prenosim njenu izjavu u potpunosti:“ Presretne smo. Ostvarili su nam se naši snovi. Idemo na državno. Prvi pogodak poklanjam našoj ozlijeđenoj vratarici Ivi Ursić koja je za ovo zaslužna jer je na županijskom obranila 3 penala. Drugi pogodak našoj profesorici Hadžiri Brković jer joj je danas rođendan. Hvala joj za sve subote i nedjelje koje je izdvojila kako bi nas što bolje pripremila za natjecanje. Ja sam svoje obećanje ispunila.“
IPL novinar: Laura Lončarić