Skip to main content

Strukova škola Gospić dokazala da je najbolja!

U Gradskoj dvorani Gospić su se 6.4. odigravale vrlo uzbudljive utakmice poluzavršnice zapadne skupine u futsalu za mladiće.

Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu iz Pule kao predstavnik Istarske županije u prvoj je utakmici s lakoćom svladala predstavnike Primorsko-goranske županije, Prvu riječku hrvatsku gimnaziju rezultatom 6-1.
U drugoj, izrazito napetoj utakmici sukobili su se Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac kao predstavnik Karlovačke županije i domaćin, Strukovna škola Gospić iz Ličko-senjske županije. Pobjednik ove utakmice morao se odlučivati penalima u kojima je Strukovna škola Gospić rezultatom 6-5 osigurala finalnu utakmicu.
3.mjesto pripalo je Prvoj riječkoj hrvatskoj gimnaziji koja je rezultatom 14-4 pobijedila izmorene Karlovčane.
U odlučujućoj utakmici pobjednik se nije mogao ni pretpostaviti. Pula je u prvom poluvremenu bila odlučnija te je zabila jedan gol, no Gospić se brzo probudio i u drugom poluvremenu zabio gol izjednačenja i na kraju gol koji ih je već treći put odveo na državno natjecanje. Držimo fige Gospiću i nadamo se da će se dečki vratiti kao državni pobjednici!

IPL novinar: Barbara Bašić