Skip to main content

Užareni badminton

Nakon uvodnih riječi počelo je poluzavršno natjecanje u badmintonu.

 

ekipice

U Građevinskoj školi u Osijeku borili su se osnovnoškolke i osnovnoškolci iz Pleternice, Vinkovaca, Okučana, Osijeka i Kutjeva te srednjoškolke i srednjoškolci iz Osijeka, Nove Gradiške, Vinkovaca i Požege. Sve su ekipe došle s nadom da će kući ponijeti najsjajniji pehar, no to za rukom može poći samo najboljoj ekipi iz regije. Nikome nije bilo svejedno.

Treneri – nastavnici svojim su savjetima, bodrenjem i motiviranjem igrača odradili svoj posao najbolje što su mogli. Natjecatelji su obavili ostalo. Najnapetiju utakmicu odigrali su mladići ŠŠD Primag iz Osijeka protiv nešto boljih igrača iz Vinkovaca (2:3).

primag

Nakon četiri sata vruće atmosfere igre, borbe i dokazivanja proglašeni su najbolji. Dominirale su djevojčice ŠŠD Vihor iz Kutjeva te dječaci ŠŠD Slap iz Osijeka.

Slap

Među starijim učenicima najveću su borbenost pokazale djevojke iz trgovačke škole u Osijeku  i mladići iz tehničke škole u Vinkovcima.

vinkovcani trgosice

Oni će se natjecati za titulu najboljih u Hrvatskoj. Državno natjecanje održat će se u Poreču krajem travnja 2016. Ekipama želimo puno sreće, dobrih poteza i naravno povratak kući s medaljom oko vrata i lijepim uspomenama. IPL novinar: Julija Šaravanja