Skip to main content

Završnica državnog prvenstva u judu službeno je otvorena!

Svečani mimohod popraćen zvonkim glasovima zbora OŠ Rikard Katalinić Jeretov iz Opatije i zabavnim plesnim koracima djevojčica iz Plesnog kluba Dance Queen iz Kraljevice označio je početak Završnice ovog državnog prvenstva.

Prekrasna sportska dvorana „Marino Cvetković“ mjesto je održavanja ovogodišnje Završnice državnog prvenstva školskih sportskih društava 2016. u judu. Finalisti iz devet županija prošetali su dvoranom predstavljajući ponosno svoje škole i svoje županije.

Gospodin Fernando Kirigin je kao predstavnik domaćina, grada Opatije, pozdravio sve sudionike i zaželio im sreću te naglasio važnost školskog sporta, a isto je učinio i predsjednik Saveza školskih sportskih društava Primorsko-goraske županije, Davor Juriša. Kirigin je zahvalio HŠSS-u što je odabrao Opatiju za održavanje ovog Prvenstva i pozvao je na daljnu suradnju. Tajnik HŠSS-a Hrvoje Čustonja zahvalio je Opatiji i svim djelatnicima koji su omogućili da ovo Prvenstvo bude izvedeno što je bolje moguće, te je službeno otvorio ovu Završnicu.

DSC_0004DSC_1002

Otvorenje se sastojalo i od zabavnih glazbenih i plesnih sadržaja koji su opustili judaše i pripremili ih za Završnicu. Zbor iz OŠ Rikard Katalinić Jeretov otpjevao je himnu Lijepe naše i pjesmu „Over the Rainbow“ na svečanosti otvaranja, a dječja skupina Plesnog kluba Dance Queen otplesala je živahnu koreografiju „Proud Mary“.

[rev_slider judo-open]

Nakon službenog otvorenja Završnice prvenstva, judaši su se pripremili i krenuli u osvajanje zlatne medalje! Želimo im puno sreće u nastavku natjecanja!

IPL novinarke Maja Sadiković i Marija Bobinski