Skip to main content

2014. Snow Queen Trophy

Nika Fleiss učenicima je Osnovne škole Split 3 u Splitu 27. studenoga 2014. uručila ulaznice za utrke Audi FIS Svjetskog kupa „Vip Snow Queen Trophy“ 2015 – Zagreb/Sljeme.

Predaja ulaznica rezultat je nastavka suradnje Hrvatskog skijaškog saveza i Hrvatskog školskog športskog saveza čiji je cilj omogućiti da što više učenika iz hrvatskih osnovnih i srednjih škola organizirano posjeti ovogodišnje sljemenske utrke.

„Sretna sam što u sklopu ove suradnje, koja je započela prije tri godine, još jednom imamo priliku nagraditi članove školskih sportskih društva te im osigurati sudjelovanje u jednoj od najvažnijih sportskih manifestacija u Hrvatskoj – Vip Snježnoj kraljici“, rekla je Nika Fleiss, promotorica utrka Vip Snow Queen Trophy.

Učenici OŠ Split 3, prvi su ove godine dobili ulaznice za Snježnu kraljicu. Nastavak darivanje već je ovoga tjedna. Tu će privilegiju imati učenici Osnovne škole Ivan Goran Kovačić iz Delnica. Gorani će iz Nikinih ruku dobiti ulaznice 5.12.2014. godine. Kako je bilo u Delnicama objavit ćemo na vrijeme na ovome mjestu.