Skip to main content

2012. Snow Queen Trophy

Nika Fleiss učenicima je Gimnazije A. G. Matoš u Đakovu danas uručila ulaznice za utrke Audi FIS Svjetskog kupa „Vip Snow Queen Trophy“ 2013 – Zagreb/Sljeme.

Predaja ulaznica rezultat je nastavka suradnje Hrvatskog skijaškog saveza i Hrvatskog školskog športskog saveza čiji je cilj omogućiti da čak 600 učenika iz hrvatskih osnovnih i srednjih škola organizirano posjeti ovogodišnje sljemenske utrke.

„Sretna sam što u sklopu ove suradnje, koja je započela prošle godine, još jednom imamo priliku nagraditi članove školskih sportskih društva te im osigurati sudjelovanje u jednoj od najvažnijih sportskih manifestacija u Hrvatskoj – Vip Snježnoj kraljici“, rekla je Nika Fleiss, promotorica utrka Vip Snow Queen Trophy.

Đakovački gimnazijalci druga su generacija osnovnoškolskih i srednjoškolskih sportskih društava kojima su dodijeljene ulaznice, a na Sljemenu će im se 4. i 6. siječnja 2013. godine pridružiti i učenici osnovnih škola u Gornjem Jesenju i Krapini kojima su ulaznice uručene prošli tjedan.