OPREMITE SVOG ŠKOLARCA U SPORT VISIONU I UŠTEDITE


Kada se ljeto bliži kraju, zna se što slijedi – povratak u školu. Za što sretniji povratak, Sport Vision je pripremio promotivne školske Champion i adidas pakete za najmodernije školske odjevne kombinacije.

*Champion paket se sastoji od tenisica, trenirki i ruksaka, a nabaviti ih možeš po promotivnoj cijeni od 499,00 kn!

*Adidas paket sastoji se od kratke majice, trenirke i tenisica, a promotivna cijena je 896,75 kn!

*Akcije traju do isteka zaliha!

Opremite svog školarca od glave do pete kompletom kojeg birate sami i pri tome dodatno uštedite.

Extra uštedu kupnjom Champion i adidas paketa ostvarit ćete i u našim Sport Vision trgovinama u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu, Varaždinu, Vinkovcima, Bjelovaru, Sisku, Slavonskom Brodu, Dubrovniku, Šibeniku, Karlovcu, Puli, Virovitici, Čakovcu i Koprivnici ili na webshopu.

 

 

Promotivna cijena Champion paketa u trgovinama iznosi 499,00 kn, a nju je moguće ostvariti isključivo kupnjom sva tri proizvoda u kompletu – trenirka, tenisice I ruksak. Promotivna cijena paketa na webu je od 469,00 kn.

Promotivna cijena adidas paketa iznosi 896,75 kn, a cijena paketa se automatski obračunava kada u košaricu dodate sva četiri proizvoda.

Za što sretniji i lakši povratak vaših školaraca u klupe, do 1.9. na web shopu pripremili smo i ponudu s kojom ćete uštediti do 20% na odabrani Back to school asortiman.

 

Izbor kompleta je na vama, a popust je na nama. Čekamo vas na webshopu ili se vidimo u najbližoj trgovini!

P.S. U Sport Vision trgovinama u Dugopolju, Osijeku i Designer Outletu Croatia u Sesvetama, sve do 1.9. čeka vas 2+1 GRATIS akcija na sav dječji asortiman.

Press konferencija – Svjetsko košarkaško U 15 Zadar 2020


Hrvatski školski sportski savez u suradnji sa Županijskim savezom školskoga sporta Zadarske županije u Press salonu Dvorane Krešimira Ćosića na Višnjiku javnosti je predstavio pojedinosti oko domaćinstva i organizacije Svjetskoga školskoga košarkaškoga prvenstva U 15.
– Počašćeni smo što ovaj projekt možemo predstaviti u Zadru, gradu košarke. O košarci kao takvoj osobno ne bih previše, u ovom gradu ima jedna živuća legenda, Giuseppe Giergia, koji o toj igri može govoriti iz prve ruke. Kandidatura Hrvatskoga školskog sportskog saveza za svjetsko osnovnoškolsko košarkaško prvenstvo potaknuta je ovdje u Zadru i u ime našega saveza zahvaljujem svima, a posebno Županijskom savezu školskoga sporta čija je predsjednica Jadranka Duvančić ujedno i naša dopredsjednica, koji su na bilo koji način pridonijeli da naša kandidatura u jakoj konkurenciji bude prihvaćena kao najbolja moguća. Argumenti naše kandidature bili su prilično jaki, uključujući i video spot i zbog toga što ćemo biti domaćin u ožujku 2020., zadovoljni smo i presretni – kazao je Nikola Perković, predsjednik Hrvatskoga školskog sportskog saveza.

Josip Košutić, sportski direktor ISFa istaknuo je da međunarodna federacija školskoga sporta (ISF) okuplja 118 članica na pet kontinenata, te obuhvaća oko 200 milijuna mladih. ISF organizira  svjetska prvenstva u 21 sportova, a predstojeće svjetsko košarkaško prvenstvo u Zadru bit će novost jer je prvi put uvedena kategorija U 15.
– Hrvatska je prepoznata od strane ISF a kao zemlja sa velikim iskustvom u organizaciji velikih skolskih natjecanja a takodjer u organiziranju U15 natjecanja  jer je već organizirala svjetsko odbojkaško prvenstvo u toj dobnoj kategoriji, a ovakvi događaji znatno nadilaze sportsku dimenziju jer su izvrsna prilika za stjecanje prijateljstva i suradnje među mladim dijelom svjetske populacije – kazao je sportski direktor ISF-a

U ime Zadarske županije govorio je Ivan Šimunić, pročelnik UO za obrazovanje, kulturu i šport. On je, uz ostalo kazao da je Zadarska županija otvorenih ruku dočekala inicijativu za ovo natjecanje, te da će u svom proračunu izdvojiti određenu svotu kao oblik materijalne potpore.
– Veseli nas što će u našoj županiji i u Zadru biti tako veliko natjecanje jer za to imamo i odgovarajuću infrastrukturu. Zahvaljujemo na povjerenju – kazao je Šimunić.
U ime Grada Zadra govorila je Snježana Jurinić, pomoćnica pročelnice Dine Bušić u UO za kulturu i šport.
– Zahvaljujemo Hrvatskom školskom sportskom savezu na povjerenju, na video spotu koji je bio dio promocije i Zadra, a Grad Zadar će, kao i druge ovakve i slične priredbe, pomoći u okviru svojih mogućnosti i kao oblik potpore priredbama i manifestacijama u kojima se mladi iz cijeloga svijeta natječu i druže – rekla je Jurinić.

Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik, pak, rekao je:
– U ime ŠC-a Višnjik izražavam snažno zadovoljstvo što će upravo ovdje biti glavnina svjetskoga školskoga košarkaškoga prvenstva sljedeće godine i drago nam je što ćemo biti domaćin tom velikom događanju. Zahvaljujemo na povjerenju.
Javnosti su još predočeni podaci da se na natjecanju očekuju sudionici iz oko 25 država s nekoliko kontinenata i to u kategorijama djevojčica i dječaka. Prvenstvo će biti održano od 15. do 22. ožujka 2020., a osim sportskoga dijela u programu su i Dan nacija, te Kulturni dan, kao i neki drugi sadržaji.

foto:Nenad Opačić

Ždrijeb polufinalnih parova


U hotelu Slavonija u Vinkovcima s početkom u 12.45 održan je ždrijeb polufinalnih parova državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske za učenike 5. i 6. razreda koje će se od 2. do 5. lipnja održati u Vinkovcima. Read more…