Školski sport i olimpijski pokret – 2014.


ARHIVA UČENIČKIH NATJEČAJA

2012. | 2013. | 2014. | 2015.

 

Image - Rezultati natječaja Školski sport i olimpijski pokretHrvatski školski športski savez (HŠŠS), u suradnji s Hrvatskom olimpijskom akademijom (HOA) proveo je natječaj pod nazivom Školski sport i olimpijski pokret na temu Zimske olimpijske igre. Natječaj je trajao od 27. siječnja 2014. do 15. travnja 2014. godine.

U natječaju „Školski sport i olimpijski pokret“ na temu Zimske olimpijske igre sudjelovala su 74 likovna rada školskih sportskih društava.
Ocjenjivački sud obavio je pregled svih pristiglih radova i izabrao najbolje radove u dvije kategorije:
Kategorija osnovnih škola:
1.    ŠSD „Donji Lapac“, O.Š. „Donji Lapac“ – Donji Lapac
2.    ŠSD „Hobotnica“, „Škola za odgoj i obrazovanje“- Pula
3.    ŠSD „Dubrava“, „O.Š. Dubrava“- Dubrava/ Farkaševci


Kategorija srednjih škola:
1.    ŠSD „Srednja strukovna škola“, Srednja strukovna škola“-Varaždin
2.    ŠSD „Mladost 96“, „Gimazija A.G.Matoš“- Đakovo
3.    ŠSD „Tehničar“, „Tehnička škola Ruđera Boškovića“-Vinkovci


Prvoplasirana školska sportska društva u svakoj kategoriji dobit će paket sportske opreme i rekvizita u vrijednosti od 5.000,00 kuna.
Drugoplasirana školska sportska društva u svakoj kategoriji dobit će paket sportske opreme i rekvizita u vrijednosti od 4.000,00 kuna.
Trećeplasirana školska sportska društva u svakoj kategoriji dobit će paket sportske opreme i rekvizita u vrijednosti od 3.000,00 kuna.
Nagrade za prvoplasirano, drugoplasirano i trećeplasirano školsko sportsko društvo u kategoriji osnovnih škola te trećeplasirano školsko sportsko društvo u kategoriji srednjih škola osigurat će Hrvatska olimpijska akademija.

Izložba je postavljena  u Hotelu Delfin u sklopu održavanja završnice Državnog prvenstva ŠSD 2014. godine. Izložba je svečano otvorena 28. travnja 2014. godine.