8. Simpozij Školski sport


Hrvatski školski sportski savez ima čast i priliku pozvati vas na 8. Simpozij Školski sport koji se održava 26. i 27. 10. 2019. godine na Kineziološkom fakultetu Zagrebu (Horvaćanski zavoj 15, Zagreb).

Simpozij Školski sport, kao i prijašnjih godina, Hrvatski školski sportski savez organizira u suradnji s Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Agencijom za odgoj i obrazovanje. Simpozij je prvenstveno namijenjen voditeljima programa Univerzalne sportske škole i Vježbaonice te učiteljima i nastavnicima tjelesne i zdravstvene kulture.

Simpozij je organiziran kao državni stručni skup, a obavezan je dolazak svih voditelja koji provode program Univerzalne sportske škole i Vježbaonice u školskoj godini 2019./2020.

U okviru 8. Simpozija Školski sport biti će održano predavanje za voditelje projekta Vrtim zdravi film.

Program Simpozija objaviti ćemo naknadno.

Osnovne informacije vezane za Simpozij:.

  • Svi voditelji programa Univerzalne sportske škole obavezni su obaviti prijavu na Simpozij putem on line aplikacije Agencije za odgoj i obrazovanje: http://ettaedu.azoo.hr  od 11. do 23. listopada (do 12.00 sati) 2019. godine,
  • Voditelji koji su već registrirani na ovoj aplikaciji prijavljuju se putem svojih korisničkih podataka na 8. Simpozij Školski sport.
  • Ostali voditelji prije same prijave moraju obaviti registraciju novog korisnika kako bi dobili svoj korisnički račun za prijavu na 8. Simpozij Školski sport.
  • Svi sudionici 8. Simpozija Školski sport dobit će potvrde o sudjelovanju, koje izdaje Agencija za odgoj i obrazovanje, uz obavezno prisustvovanje na dvodnevnom Simpoziju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *